Konttoripisteen valikoima laajenee DNA yrityspalveluihin


05.05.2023

Konttoripisteen palveluvalikoima laajenee DNA:n yrityspalveluihin ja laitteisiin. Konttoripisteen ammattitaitoiset myyjät hoitavat jatkossa yrityksesi operaattoripalvelut kuntoon yhteistyössä DNA:n kanssa.
Konttoripisteen valikoima laajenee DNA yrityspalveluihin

Milloin viimeksi yrityksesi operaattori- ja laitepuolen asioita on päivitetty vastaamaan tämän hetken tarpeita? Onko tietoturvan liiketoimintaa tukevat tarpeet kartoitettu lähiaikoina?
DNA:n myyntipäällikkö Sanna Loukkolan mukaan vanhoja sopimuksia ei ehditä välttämättä käymään läpi ja päivittämään vastaamaan liiketoiminnan muuttuneita tarpeita ja mahdollisuuksia.

— Me kartoitamme asiakkaan nykytilanteen ja tarjoamme sellaiset ratkaisut, jotka tukevat parhaiten asiakkaan liiketoimintaa. Konttoripiste voi tarjota asiakkaan tarpeisiin nykyistä laajemman kokonaisuuden. Konttoripisteen yhteyshenkilön kautta hoituu jatkossa tarjoukset, sopimukset ja tilaukset, Sanna Loukkola kertoo.

Luotettava asiakaspalvelu ja kattavat raportointipalvelut


DNA tarjoaa nopeaa ja luotettavaa asiakaspalvelua. Asiointikanavia on useita ja asiakas voi valita niistä itselleen sopivimman.

DNA:n eri tuotealueista löytyy laaja-alaiset raportointimahdollisuudet.

— Monet yritykset haluavat seurata, mistä kustannukset muodostuvat ja kuinka eri palveluita käytetään. Meiltä löytyy laaja valikoima raportteja, joita pääsee tarkastelemaan helposti YritysDNA-itsepalvelussa, Loukkola kertoo.

Konttoripiste helpottamassa vaihtoprosessia


Operaattorin vaihtaminen saatetaan nähdä työläänä prosessina. Konttoripiste helpottaa vaihtoa auttamalla asiakkaita lähellä ja paikallisesti.

— Me olemme DNA:lle tehneet paljon työtä sen eteen, miten asiakkaan vaihtamisprosessia voisi helpottaa. Kehitystyötä tehdään sen eteen, että asiakas voi luottavaisin mielin lähteä muutosprosessiin mukaan. Oma bisnes pyörii ja käyttökatkoksia ei tule, Loukkola vakuuttaa.

Lisätietoja DNA:n tuotteista ja palveluista

Kysy lisää:


Jarkko Pelto-Arvo

Jarkko Pelto-Arvo

Toimitusjohtaja / Myynti

Timo Kuivanto

Timo Kuivanto

Myyntijohtaja

Hannu Vanhala

Hannu Vanhala

Myynti

Oulu/Raahe

Simon Vanhala

Simon Vanhala

Myynti

Tomas Öst

Tomas Öst

Myynti/Försäljning

Pietarsaari/Jakobstad

Rauli Lassila

Rauli Lassila

Myynti/Försäljning

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.