Konttoripisteen Timo Kuivanto 50 vuotta!


14.11.2018

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen pitkäaikainen myynnin ammattilainen Timo Kuivanto täyttää 50 vuotta.


Timo ja koko Konttoripisteen porukka juhlistaa Timon komeita vuosilukuja kutsumalla Timon nykyiset ja uudet yritysasiakkaat

joulupuurolle


  • joka tarjoillaan ti 27.11.2018 klo 10.30–14.00
  • paikkana Konttoripisteen Kokkolan myymälä (Heinolankaari 12)
  • puuron seassa manteleita eli jaossa yllätyspalkintoja!Juhlan kunniaksi: Saddle 2 satulatuoli kunnon juhla-alennuksella - 50 % hinta 99 € (alv. 0 %). Ja talo täynnä myös muita synttäritarjouksia.Kukkien ja lahjojen sijasta pyydämme mahdolliset muistamiset lahjoituksena tilille FI 09 5162 0020 2461 15 (OP) 27.11.2018 mennessä. Lahjoitusten tuotto ohjataan lyhentämättömänä Pohjanmaan syöpäyhdistyksen Keski-Pohjanmaan osastolle.

– Tällaiset merkkipäivät voisi tietysti viettää matkoilla lämpimässä, mutta kun tässä on pitkään asiakkaiden kanssa yhteistyötä tehty, niin välillä on mukava järjestää heille jotain tällaista tavallisesta poikkeavaa. Tämä ajatus jalostui tällä kertaa tähän muotoon, Timo Kuivanto kertoo.

– Ja tietysti mukana on myös ajatus siitä, että jos joku asiakas haluaa muistaa minua jotenkin, niin mieluummin ohjaamme lahjoitukset hyvään tarkoitukseen. Syöpä on sellainen sairaus, että se koskettaa tänä päivänä läheltä niin montaa meistä niin perhepiirissä kuin työelämässäkin. Haastan tutut myyntimieskollegat mukaan talkoisiin hyvän asian puolesta, Timo sanoo.

Tapahtumaa tukevat myös Fujitsu, Brother ja Ergo Finland.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.