Markkina-alueemme johtava esitystekniikan asiantuntija

Lue lisää

Esitystekniikka on nykymaailmassa elintärkeä työkalu. Konttoripiste on kokenut digitaalisen esitystekniikan asiantuntija Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla - me päivitämme esitystekniikkasi vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia.
Häiriöittä toimiva kuva- ja ääniyhteys on esitystekniikan kivijalka. Vahva kivijalka vaatii nykyaikaiset laitteet ja huolellista suunnittelua.


Kun kivijalka on ammattimaisesti rakennettu, esitystekniikan avulla voi tarjota rajattomasti mahdollisuuksia, joiden avulla yritykset ja yhteisöt voivat tehostaa työntekoa. Myös koulumaailmassa voi toimivalla esitystekniikalla tehostaa opetustilanteita ja ryhmätyöskentelyä.

Konttoripiste on jo usean vuoden ajan panostanut esitystekniikkaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme taustat ja tämän hetken tilanteen - ja sen lisäksi osamme myös ennakoida, mitkä tulevat olemaan tulevaisuuden vaatimukset esitystekniikan osalta.

Esitystekniikka kartoituksesta toteutukseenKartoitus


Räätälöinti


Tarjous


Asennus


Huolellinen kartoitus luo pohjan toimivalle esitystekniikalle. Ensin tutustumme tiloihin - minkälaiset tilat ovat kyseessä, ja minkälaisia ominaisuuksia tiloissa pitää olla. Sen jälkeen etsimme vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Kuinka monelle ihmiselle haluamme esittää kuvaa?

Pitääkö tiloissa olla muunneltavuutta?

Haluammeko videoneuvottelua mukaan?

Onko aiheellista linkittää esitystekniikka talon muuhun tekniikkaan?

Kun kartoitus on tehty ja yllä oleviin kysymyksiin on saatu vastauksia, siirrymme seuraavaan vaiheeseen - räätälöintiin. Tässä vaiheessa on vuorossa jatkokysymykset, eli minkälaisilla ratkaisulla lähdemme etenemään, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Seuraavana edessä on tarjous. Tarjousvaiheessa Konttoripisteelle on tärkeää, että asiakas tietää mistä maksaa. Käymme läpi tarjouksen sisällön ja hinnat - jokainen hankinta ja numero on perusteltavissa.

Kun kolme ensimmäistä vaihetta ovat perusteellisesti tehty, voimme siirtyä asennukseen. Laitamme kaiken kuntoon sovittujen aikataulujen ja tarjouksen mukaisesti. Kun olemme valmiita, käytössäsi on esitystekniikka, joka on kartoitettu, räätälöity ja asennettu juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Laitteistoa on helppo käyttää, ja sen ansiosta erilaisten esitystekniikkaa vaativien tilaisuuksien suunnitteleminen ja toteuttaminen on vaivatonta_


Helppokäyttöisyys tarkoittaa tehokkuutta


Toteutamme yrityksellesi sopivan esitystekniikan kokoustiloihin, myymälään, ravintolaan, luokkahuoneeseen, messuosastoille - ihan minne haluat. Laitteiston suunnittelu, asennus ja huolto onnistuvat meiltä nopeasti.

Vaikka nykyaikainen esitystekniikka tarvitsee huippumoderneja laitteita, se ei tarkoita, että niiden käyttäminen vaatisi sinulta huippuosaamista. Päinvastoin - laitteistoa on helppo käyttää, ja sen ansiosta erilaisten esitystekniikkaa vaativien tilaisuuksien suunnitteleminen ja toteuttaminen on vaivatonta.

Esitystekniikan nykyaikaisten järjestelmien hallinta tapahtuu yleensä tarkoitusta varten suunnitelluilla ohjelmistoilla ja verkon välityksellä. Kun käyttö on helppoa, sisällönhallinta sujuu - käytössäsi on joustava tiedottamisen, opastamisen tai myynnin media.

Miksi moderni esitystekniikka on yrityksellesi tärkeää?Työaika tehostuu

Palavereiden sisältö on laadukkaampaa

Palavereiden kesto lyhenee

Tiimityöskentely paranee

Hiilijalanjälki pienenee


Konttoripiste on Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan johtava digitaalisten esitysjärjestelmien ja opetusteknologian asiantuntija. Tarjoamme yhdessä kumppaniemme kanssa yrityksille, oppilaitoksille ja julkisyhteisöille esitys-, kokous- ja opetustekniikan ratkaisuja_


Konttoripisteeltä esitystekniikkaa:


  • Kokoustiloihin
  • Myymälöihin
  • Ravintoloihin
  • Luokkahuoneisiin
  • MessuosastoilleHuippumerkeiltä parhaat laitteet


Konttoripisteeltä hankit esitystekniikkaan videoneuvottelulaitteet, projektorit ja videotykit, näytöt, dokumenttikamerat, valkokankaat, infonäytöt ja älytaulut.

Videoneuvottelulaitteet


Toimintavarmat videoneuvottelulaitteet tekevät tiimityöstä vaivatonta. Kun ääni tai kuva ei pätki ja aikaa ei mene asetuksien säätämiseen, palaverit pysyvät lyhyempinä ja laadukkaampina. Näkö ja -kuuloyhteyden ansiosta kommunikointi ja kontaktin saaminen keskustelukumppaniin paranevat.

Konttoripisteeltä saat laadukkaat ja luotettavat kokonaisratkaisut videoneuvotteluja varten. Konttoripiste tarjoaa räätälöitävät videoneuvotteluratkaisut ja videoneuvottelulaitteet kaiken kokoisiin tiloihin. Meiltä saat näytöt, web-kamerat, sovellukset, kaiuttimet ja kaiken mitä tarvitset videoneuvottelujen sujumiseen.Projektorit ja videotykit


Hyvä projektori on esitystekniikan perusta. Videoprojektori on helppokäyttöinen tapa luoda vaikuttavia esityksiä ja sillä saadaan vaivattomasti esitettyä esimerkiksi tietokoneelle tallennettua materiaalia kuten kuvia, esityksiä ja videokuvaa isollekin yleisölle.Näytöt


Näyttö (tai monitori) on esitystekniikan toinen kivijalka visuaalisten tietojen ja kuvien esittämisessä. Konttoripisteeltä löydät näytöt toimistoon, kokoustiloihin, auditorioihin ja myös erityiskäyttöön suunnitellut näytöt eri työtehtäviin.

Tuotevalikoimamme edustaa aina uusinta teknologiaa ja kirkasta kuvaa varten saat meiltä eri huippumerkkien IPS-, LED-, kuin HDMI-näytötkin. Meiltä löytyy tietokonenäyttöjen lisäksi myös kosketusnäytöt, 3D-näytöt, infomonitorit sekä näyttöjen tarvikkeet ja kiinnikkeet.Dokumenttikamerat


Dokumenttikamera on digitaalinen kamera, joka on tarkoitettu papereiden ja muiden asiakirjojen kuvaamiseen. Dokumenttikamerat kuuluvat yleensä opetus- tai neuvottelutilojen audiovisuaaliseen varustukseen. Dokumenttikamera lähettää kuvaa esimerkiksi videoprojektorille näytettäväksi, jotta paperit voidaan esittää suuremmilla näytöillä tai valkokankaalla isommalle yleisölle. Dokumenttikameran toiminta on optimoitavissa joko kuvaa tai tekstiä varten.Valkokankaat


Valkokankaita on tarjolla runsaasti käyttötarkoituksen mukaan. Uusimmat valkokankaat mahdollistavat videoprojektorin käytön valoisassakin tilassa. Konttoripisteeltä löytyy tarpeesi mukaan moottoroitu valkokangas, manuaalinen valkokangas, kiinteä valkokangas tai jalustalla seisova siirrettävä valkokangas niin koululuokkaan kuin kokoustilaankin.Infonäytöt


Infonäytöt tarjoavat helposti päivitettävää, opastamaan ja palvelemaan tarkoitettua viestintää. Info-tv -järjestelmä on moderni ja tehokas tapa viestittää yrityksen tai organisaation kaupallisia viestejä, uutisia, tiedotteita, aikataulutietoja tai opastuksia.

Infonäytöt ovat yleistyneet viime vuosina tietotekniikan ja näyttötekniikan kehittymisen ansiosta. Erityisesti modernit litteät, tyylikkäät infotaulut ovat lisänneet infonäyttöjärjestelmien suosiota.Älytaulut


Älytaulu on interaktiivinen valkotaulu, joka toimii yhdessä dataprojektorin ja tietokoneen kanssa. Älytaulut tarjoavat uusimman teknologian avulla mahdollisuuden tehostaa esimerkiksi opetustilanteita koululuokissa tai ryhmätyöskentelytilanteita yrityksissä.


Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


AverBarcoCrestronEpsonGenelecKramerSmart Technologies

Asiakastarinat

Esitystekniikka on tärkeä apuväline opetuksessa

Esitystekniikka on tärkeä apuväline opetuksessa

Konttoripiste päivitti Kokkolassa sijaitsevan Ykspihlajan koulun ja päiväkodin esitystekniikan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Käyttäjäystävällinen esitystekniikka on nykyään tärkeässä asemassa opetustyössä.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.