Meiltä löydät monipuolisesti toimistovalaisimet liiketiloihisi. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat ergonomiaa edistävät kattovalaisimet toimistoosi ja työpistevalaisimet jokaiselle työntekijälle.
Valaisimet ovat oleellinen osa ergonomiaa. Hyvin suunniteltu valaistus ja oikein valitut toimistovalaisimet varmistavat, että toimiston valaistus ei välky, auringonvalo ei haittaa työn tekemistä, vaaralliset paikat erottuvat ympäristöstä ja näyttöpäätetyössä heijastukset näytöillä on karsittu pois. Valaistuksen suunnittelu ergonomia huomioiden voi lisätä valaistusasennuksen kustannuksia, mutta sopivat valaistusolot vaikuttavat merkittävästi viihtyvyyteen työpaikalla ja siten suoraan työtehoon ja poissaolojen määrään.

Työtasovalaisin on usein toimistossa pöytävalaisin, mutta saatavilla on runsaasti myös integroitavia listaan tai seinäpintaan asennettavia valaisimia ja vieläpä uusimman tekniikan mukaisia LED-työvalaisimia. Laadukas pöytävalaisin on tehokkaan työpisteen edellytys.

Ergonomiset valaisimet toimistoosi paikalliselta ja palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Salli

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.