Ajankohtaista


 • Konttoripisteen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo jatkaa JNT:n aluejohtajana

  13.12.2023

  Konttoripisteen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo jatkaa JNT:n aluejohtajana

  Jarkko Pelto-Arvo on luotsannut Konttoripisteen läpi erilaisten muutosten onnistuneesti. Toimitusjohtaja on saanut toimia todellisena muutosjohtajana, ensin tytäryhtiön ohjaimissa ja sittemmin johdattaen Konttoripisteen osaksi JNT:tä. Fuusion jälkeenkin alueellinen johto säilyy Kokkolassa ja lisäksi Pelto-Arvo ottaa vastuulleen JNT:n IT-liiketoiminnan sekä liittyy osaksi johtoryhmää.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen vuoden 2023 asiakaslehti on ilmestynyt

  04.12.2023

  Konttoripisteen vuoden 2023 asiakaslehti on ilmestynyt

  Konttoripisteen uunituore asiakaslehti on parhaillaan matkalla tai tipahtanut asiakasyritystemme postilaatikkoon. Lehdessä on mielenkiintoisia asiakastarinoita, asiantuntija-artikkeleita ja henkilöhaastatteluja. Lisäksi lehdessä kerrotaan, miltä Konttoripisteen ja JNT:n tulevaisuus näyttää fuusion myötä, entistä vahvempana IT-alan toimijana.
  Lue lisää

 • Timo Kuivanto tuntee yritysten tarpeet yli 30 vuoden kokemuksella

  21.11.2023

  Timo Kuivanto tuntee yritysten tarpeet yli 30 vuoden kokemuksella

  Konttoripisteen supliikkina myyntimiehenä tutuksi tullut Timo Kuivanto tietää yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, mitä asiakkaat haluavat. Konttoripisteen ”yhden luukun konsepti” on asiakkaiden mieleen. Yritykset haluavat vähentää toimittajia ja hankkia yhdeltä toimijalta kaiken tarvittavan toimistoon.
  Lue lisää

 • Konttoripisteestä tulee JNT - palvelut säilyvät ja osaaminen vahvistuu

  20.10.2023

  Konttoripisteestä tulee JNT - palvelut säilyvät ja osaaminen vahvistuu

  Ensi vuoden alusta Konttoripisteen logon tilalle vaihtuu hiljalleen kirjainyhdistelmä JNT. Vaikka värit vaihtuvat keltaisesta turkoosiin, hoituvat asiat entiseen malliin. Samat Konttoripisteen yhteyshenkilöt varmistavat, että toimistossa on kaikki hyvin — tai kenties entistäkin paremmin.
  Lue lisää

 • Langaton kiinteistöjen valvonta tuo säästöjä ja ennakoitavuutta

  09.10.2023

  Langaton kiinteistöjen valvonta tuo säästöjä ja ennakoitavuutta

  Älykkäiden ja langattomien Nollge-ratkaisujen avulla yritys voi muun muassa seurata lämpötilaa, ilmankosteutta sekä hiilidioksidiarvoja tai laskea vaikkapa tiloissa liikkuvia kävijöitä. Sisäilman laatua seuraamalla voidaan ehkäistä virusten leviämistä ja parantaa työskentelyolosuhteita. Helposti kerättävän ja tulkittavan datan avulla yritys voi kehittää toimintaansa ja varmistua siitä, että työskentelyolosuhteet ovat kohdallaan.
  Lue lisää

 • Konttoripiste on tulevaisuudessa JNT - vahva, asiakaslähtöinen ja paikallinen IT-toimija

  25.09.2023

  Konttoripiste on tulevaisuudessa JNT - vahva, asiakaslähtöinen ja paikallinen IT-toimija

  Konttoripiste on ollut osa JNT-konsernia viime vuoden alusta lähtien. Nyt kokonaisuus vahvistuu entisestään, kun Konttoripiste sulautuu JNT:hen 1.1.2024. Jatkossa asiakkaat saavat entistä kattavammat palvelut yhdeltä toimijalta ja asiointi hoituu saman tutun yhteyshenkilön kautta.
  Lue lisää

 • Samu Penttilä huolehtii asiakkaista ja tiimiläisistä ihmisläheisellä otteella

  08.09.2023

  Samu Penttilä huolehtii asiakkaista ja tiimiläisistä ihmisläheisellä otteella

  Järjestelmäasiantuntija ja team leader Samu Penttilä huolehtii, että työt sujuvat Konttoripisteen tiimissä ja että asiakkaiden toimistossa on kaikki hyvin. Aiempi työkokemus on tuonut varmuutta ja kykyä olla läsnä asiakastapaamisissa.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen väylällä lyötiin Hole in One

  21.08.2023

  Konttoripisteen väylällä lyötiin Hole in One

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste sponsoroi Kokkolan Golfia. Konttoripisteen väylällä #9 lyötiin elokuisena keskiviikkona Hole in One.
  Lue lisää

 • Pohjan-Veikot jakaa liikunnan ilosanomaa

  12.06.2023

  Pohjan-Veikot jakaa liikunnan ilosanomaa

  Urheiluseura Pohjan-Veikkojen monipuolinen lajivalikoima ja sydämellään mukana olevat vapaaehtoiset liikuttavat satoja kuntoilijoita ja urheilijoita Kaustisella. Konttoripiste on mukana sponsoroimassa Pohjan-Veikkojen toimintaa.
  Lue lisää

 • Harjoitusleiriltä vauhtia kohti kisakauden tavoitteita

  29.05.2023

  Harjoitusleiriltä vauhtia kohti kisakauden tavoitteita

  Nuoret kokkolalaiset kestävyysjuoksijat Kasper Biskop, Jimi Rousu, Miro Heikkilä ja Anton Furu valmistautuvat kesän tärkeimpiin kisoihin. Nuoret kuuluvat GIF:n valmennusryhmään valmentajanaan itsekin kestävyysjuoksua harrastava Joni Virkkala.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen valikoima laajenee DNA yrityspalveluihin

  05.05.2023

  Konttoripisteen valikoima laajenee DNA yrityspalveluihin

  Konttoripisteen palveluvalikoima laajenee DNA:n yrityspalveluihin ja laitteisiin. Konttoripisteen ammattitaitoiset myyjät hoitavat jatkossa yrityksesi operaattoripalvelut kuntoon yhteistyössä DNA:n kanssa.
  Lue lisää

 • Vuoden Urheilijaksi hiihtäjä Joni Mäki - Konttoripiste lahjoitti stipendin

  27.04.2023

  Vuoden Urheilijaksi hiihtäjä Joni Mäki - Konttoripiste lahjoitti stipendin

  Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, kun Kepli palkitsi jälleen urheilun ja seuratyön parissa työskenteleviä ihmisiä. Vuoden Urheilijaksi valittiin maastohiihtäjä Joni Mäki, jolle Konttoripiste lahjoitti urheilijastipendin.
  Lue lisää

 • Älykalvolla säädät lasiseinän läpinäkyvyyttä napin painalluksella

  24.03.2023

  Älykalvolla säädät lasiseinän läpinäkyvyyttä napin painalluksella

  Nykyajan toimistoissa ja oppilaitoksissa suositaan lasiseiniä, mutta läpinäkyvä lasi voi joskus olla ongelmallinen tietoturvan tai yksityisyyden kannalta. Innovatiivisen älykalvon avulla muutat toimiston lasiseinän hetkessä nappia painamalla maitolasimaiseksi silloin, kun tarvitset yksityisyyttä.
  Lue lisää

 • Ã…terflyttaren Kenneth From stärker den svenskspråkiga servicen på Konttoripiste

  17.02.2023

  Ã…terflyttaren Kenneth From stärker den svenskspråkiga servicen på Konttoripiste

  Efter att ha tillbringat en del år i Spanien har Kenneth From nu återvänt till Konttoripistes team. Hans återkomst har varit en glädje för arbetskompisarna men också för kunderna. From är tvåspråkig och har lång erfarenhet av service och installation av Konica Minolta-multiskrivare. Han kan betjäna kunderna smidigt på de båda inhemska språken, och vid behov även på engelska eller spanska.
  Lue lisää

 • Paluumuuttaja Kenneth From vahvistaa Konttoripisteen ruotsinkielistä palvelua

  15.02.2023

  Paluumuuttaja Kenneth From vahvistaa Konttoripisteen ruotsinkielistä palvelua

  Kenneth From palasi Espanjassa vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Konttoripisteen tiimiin. Paluusta ovat iloinneet työkavereiden lisäksi myös asiakkaat. Kaksikielinen From on kokenut Konica Minolta -monitoimilaitteiden huoltaja ja asentaja, joka pystyy palvelemaan asiakkaita sujuvasti molemmilla kotimaisilla, tai tarvittaessa jopa englanniksi tai espanjaksi.
  Lue lisää

 • M-Filesilla tehostat työtäsi ja lisäät tuottavuutta

  26.01.2023

  M-Filesilla tehostat työtäsi ja lisäät tuottavuutta

  M-Files-tiedonhallintajärjestelmä on nykyaikainen ja tietoturvallinen tapa hallita yrityksen dokumentteja, tietoja ja projekteja.
  Lue lisää

 • Yritysten varautuminen mahdollisiin sähkökatkoihin

  20.01.2023

  Yritysten varautuminen mahdollisiin sähkökatkoihin

  Kuluvan talven mahdollisen sähköpulan aiheuttamat kiertävät sähkökatkot vaikuttavat myös yritysten toimintaan. Mikäli sähköpulaan joudutaan, verkkoyhtiöt kierrättävät sähkökatkoja arviolta 1-2 tunnin sykleissä.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen jouluntoivotukset

  21.12.2022

  Konttoripisteen jouluntoivotukset

  Konttoripisteen tiimi toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2023! Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta. Suunnataan katseet kohti tulevaa ja tehdään ensi vuodesta huikea!
  Lue lisää

 • Ympäristöystävälliset tulostimet pienentävät hiilijalanjälkeä

  08.12.2022

  Ympäristöystävälliset tulostimet pienentävät hiilijalanjälkeä

  Brother Finland on Konttoripisteen pitkäaikainen kumppani. Brother valmistaa kestäviä ja pitkäikäisiä energiatehokkaita tuotteita, joita voidaan korjata ja käyttää uudelleen sekä kierrättää.
  Lue lisää

 • JNT edelläkävijänä tuomassa alueelle uutta teknologiaa

  28.11.2022

  JNT edelläkävijänä tuomassa alueelle uutta teknologiaa

  Uudenvuoden aattona Konttoripisteen Tuomo Lahti ja JNT:n Maria Höglund allekirjoittivat yrityskaupan esisopimuksen, jonka myötä Keski-Pohjanmaan Konttoripiste siirtyi toukokuussa Pietarsaarelaisen JNT:n omistukseen. Konttoripiste jatkaa omalla brändillään, mutta yhteistyötä hiotaan tavoitteena tarjota yrityksille kaikki tarvittava toimistoon saman katon alta.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen uusin asiakaslehti on ilmestynyt

  21.11.2022

  Konttoripisteen uusin asiakaslehti on ilmestynyt

  Konttoripisteen uusi asiakaslehti on parhaillaan matkalla tai tipahtanut jo postilaatikkoon asiakasyrityksillemme. Asiakaslehden kansien välissä on mielenkiintoisia asiakastarinoita ja muita asiakkaillemme hyödyllisiä artikkeleita.
  Lue lisää

 • Henna Junnilan unelma toteutui Ironmanin MM-kisoissa Havaijilla

  02.11.2022

  Henna Junnilan unelma toteutui Ironmanin MM-kisoissa Havaijilla

  Konttoripiste on ollut tukemassa triathlonisti Henna Junnilan matkaa kohti Suomen ja maailman huippua jo vuosien ajan. Tänä syksynä Junnilan pitkäaikainen toive toteutui hänen osallistuessaan triathlonin täydenmatkan MM-kilpailuun Havaijilla. Legendaarinen Hawaii Ironman -kilpailu kisataan perinteisesti kuumissa ja tuulisissa olosuhteissa.
  Lue lisää

 • Muistoja matkan varrelta - Tervetuloa kahvitukseen

  31.10.2022

  Muistoja matkan varrelta - Tervetuloa kahvitukseen

  Konttoripisteen perustaja Tuomo Lahti muistelee 36-vuotista taivaltaan jäähyväiskirjoituksessaan. Tuomo kutsuu yhteistyökumppanit ja asiakkaat läksiäiskahville keskiviikkona 23.11. Kutsun kahville löydät jutun lopusta.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen asiakastyytyväisyyskysely 2022: tulos parani ja kiitosta satoi

  30.09.2022

  Konttoripisteen asiakastyytyväisyyskysely 2022: tulos parani ja kiitosta satoi

  Viime keväänä Konttoripiste toteutti sähköpostitse yritysasiakkailleen asiakastyytyväisyyskyselyn. Tulokset on nyt analysoitu ja esille nousi erityisesti tyytyväisyys asiakassuhteiden hoitoon, joka parani viime vuoden hyvältä tasolta erinomaiselle tasolle.
  Lue lisää

 • Konttoripiste ja JNT tarjoavat laajempaa palvelua yrityksille

  31.08.2022

  Konttoripiste ja JNT tarjoavat laajempaa palvelua yrityksille

  Konttoripisteen liiketoiminta siirtyi toukokuun lopussa Pietarsaarelaisen JNT:n omistukseen. Konttoripiste jatkaa omalla brändillään, mutta yhteistyötä hiotaan tavoitteena tarjota yrityksille kaikki tarvittava toimistoon saman katon alta. Jonas Holmberg toimii yritysten välisenä linkkinä työskennellen Konttoripisteen tiloissa JNT:n palkkalistoilla.
  Lue lisää

 • Järjestelmäasiantuntija ratkaisee ongelmat ja innostuu haasteista

  05.08.2022

  Järjestelmäasiantuntija ratkaisee ongelmat ja innostuu haasteista

  Konttoripisteellä työskentelevä järjestelmäasiantuntija Jani Määttänen nauttii asiakaskohtaamisista ja itsenäisestä työnkuvasta. Urheiluharrastuksissa ja työssä näkyy aito innostuminen sekä loputon halu oppia ja kehittyä. Määttänen on ollut alusta asti mukana rakentamassa Konttoripisteen Ylivieskan toimipisteen toimintaa.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen henkilöstö kasvaa neljällä uudella asiantuntijalla

  14.06.2022

  Konttoripisteen henkilöstö kasvaa neljällä uudella asiantuntijalla

  Tänä keväänä Konttoripisteen Kokkolan toimipisteessä on aloittanut Rauli Lassila B2B-myyjänä, Pasi Hietala AV-asentajana sekä Mika Roukala ja Eemeli Sundell IT-asiantuntijoina.
  Lue lisää

 • Tuomo Lahti luovuttaa Konttoripisteen luottavaisin mielin osaaviin käsiin

  27.05.2022

  Tuomo Lahti luovuttaa Konttoripisteen luottavaisin mielin osaaviin käsiin

  Tuomo Lahti siirtyy Konttoripisteen ohjaksista takavasemmalle levollisin, luottavaisin ja haikein tunnelmin. Ajatus yrityksen myymisestä virisi jo 10 vuotta sitten ja myymispäätöksen kypsyttyä Lahti on siirtänyt tietoisesti vastuuta eteenpäin yrityksessä.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen uusi toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo luotsaa yritystä ihmislähtöisellä otteella

  23.05.2022

  Konttoripisteen uusi toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo luotsaa yritystä ihmislähtöisellä otteella

  Jarkko Pelto-Arvo aloitti Konttoripisteen toimitusjohtajana huhtikuun alussa. Uusi toimitusjohtaja haluaa olla ihmislähtöinen johtaja ja korostaa yhdessä tekemisen periaatetta. Neuvonantajaksi siirtyneellä Tuomo Lahdella oli selkeä visio yrityksen sisäisistä järjestelyistä jo ennen yrityskauppojen toteutumista. Lähtökohtaisesti oli selvää, että uusi toimitusjohtaja tulee talon sisältä.
  Lue lisää

 • Tietoturvasta kohti kyberturvallisuutta

  11.05.2022

  Tietoturvasta kohti kyberturvallisuutta

  Tällä hetkellä yritykset vievät perinteistä tietoturvaa kyberturvallisuuden suuntaan. Haittaohjelmilta suojautumisen lisäksi investoidaan kyvykkyyteen havaita normaalista poikkeava toiminta yrityksen laitteissa ja palveluissa, jotta mahdollinen tietomurto voidaan havaita mahdollisimman nopeasti ja estää haitalliset seuraukset.
  Lue lisää

 • Konttoripisteelle vuoden terveysliikuntatyön palkinto

  20.04.2022

  Konttoripisteelle vuoden terveysliikuntatyön palkinto

  Kepli järjesti viikonloppuna urheilugaalan, jossa palkittiin urheilussa ja kuntoliikunnan parissa ansioituneita henkilöitä ja tahoja. Vuoden 2021 terveysliikuntatyön palkinto myönnettiin Keski-Pohjanmaan Konttoripisteelle.
  Lue lisää

 • Timo Kuivanto Konttoripisteen myyntijohtajaksi

  01.04.2022

  Timo Kuivanto Konttoripisteen myyntijohtajaksi

  Timo Kuivanto nimitettiin maaliskuun alusta Konttoripisteen myyntijohtajaksi. Myynnin rautainen ammattilainen on tehnyt Konttoripisteellä 30 vuoden uran - ja lähtee edelleen maanantaiaamuisin mielellään töihin.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen asiantuntija: Tietoturvakartoitus kannattaa tehdä nyt - huomenna voi olla liian myöhäistä!

  18.03.2022

  Konttoripisteen asiantuntija: Tietoturvakartoitus kannattaa tehdä nyt - huomenna voi olla liian myöhäistä!

  Luottamukselliset asiakastiedot, salasanat ja luottokorttiedot voivat joutua vääriin käsiin. Konttoripisteen tietoturvakartoituksella minimoit riskit, jos yrityksesi työntekijän sähköpostitili kaapataan.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen uusin asiakaslehti on ilmestynyt

  25.01.2022

  Konttoripisteen uusin asiakaslehti on ilmestynyt

  Konttoripisteen uunituore asiakaslehti on parhaillaan matkalla asiakasyrityksillemme. Asiakaslehden kansien välissä on mielenkiintoisia asiakastarinoita ja muita asiakkaillemme hyödyllisiä artikkeleita.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen liiketoiminta siirtyy JNT:n omistukseen - Toiminta jatkuu omalla brändillä

  20.01.2022

  Konttoripisteen liiketoiminta siirtyy JNT:n omistukseen - Toiminta jatkuu omalla brändillä

  Konttoripiste siirtyy pietarsaarelaisen JNT:n omistukseen. Konttoripisteen asiakkaille kauppa tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen Oulun toimintojen ja iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelytilaisuus

  11.10.2021

  Konttoripisteen Oulun toimintojen ja iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelytilaisuus

  Konttoripiste on avannut ketjun kuudennen toimipisteensä Ouluun! Tule tutustumaan perinteikkään IT-toimijan henkilökuntaan ja palveluihin. Tule toteamaan ensimmäisen ”KP-INFOKLINIKAN” avulla, kuinka vaivatonta viestintä voi nykyään olla!

  Tilaisuus järjestetään 2.11.2021 paikan päällä Oulussa sekä Teamsin välityksellä. Ilmoittautumislinkin löydät uutisen lopusta.
  Lue lisää

 • Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti Konttoripisteelle

  01.10.2021

  Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti Konttoripisteelle

  Konttoripisteellä on reilut kannustimet työntekijöiden liikunnan tukemiseen. Suomen aktiivisin työpaikka -kartoituksessa arvioidaan yhdeksän eri osa-aluetta, joissa Konttoripiste ylsi täysiin pisteisiin muun muassa liikuntaan aktivoinnissa. Rahallisesti työntekijöitä tuetaan reilusti yli valtakunnan keskiarvon.
  Lue lisää

 • Virtuaalilasit - enemmän kuin viihdettä

  30.09.2021

  Virtuaalilasit - enemmän kuin viihdettä

  Virtuaalilasit yhdistetään yleensä viihdekäyttöön. Mutta lasien käyttöpotentiaali on valtava myös liiketoimintaa edistävissä asioissa - ja etulinjan yritykset ovat jo tähän reagoineet.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen ICT-palvelut tarjolla nyt myös Oulun seudulla

  12.08.2021

  Konttoripisteen ICT-palvelut tarjolla nyt myös Oulun seudulla

  Konttoripisteelle avautui uusi markkina-alue, kun Konica Minoltan monitoimilaiteliiketoiminta siirtyi kesän aikana Oulun osalta Konttoripisteelle. Konttoripisteen Oulun toimipiste avasi ovensa elokuun alussa.
  Lue lisää

 • Tervetuloa Konttoripisteen verkkokauppaan

  10.06.2021

  Tervetuloa Konttoripisteen verkkokauppaan

  Jatkossa Konttoripisteellä voi tehdä tilauksia myös verkkokaupan kautta. Verkkokaupan perustamisen tarkoitus on palvella Konttoripisteen yritysasiakkaita entistä paremmin ja monipuolisemmin.
  Lue lisää

 • Konttoripiste jatkaa triathlonisti Henna Junnilan sponsorina - koronaväsymystä ja paljon uintitreenejä

  18.05.2021

  Konttoripiste jatkaa triathlonisti Henna Junnilan sponsorina - koronaväsymystä ja paljon uintitreenejä

  Konttoripiste jatkaa yhteistyötä triathlonisti Henna Junnilan kanssa. Viime vuoden kisakausi oli haastava Junnilalle ja haasteet jatkuivat myös kisakauden jälkeen syksyllä.
  Lue lisää

 • Konttoripiste ja KPV jatkavat yhteistyötä - paikallisen jalkapallon tukeminen tärkeää

  11.05.2021

  Konttoripiste ja KPV jatkavat yhteistyötä - paikallisen jalkapallon tukeminen tärkeää

  Konttoripiste jatkaa tänä keväänä yhteistyösopimustaan Kokkolan Pallo-Veikkojen kanssa.
  Lue lisää

 • Artome M10 on helppo älykalusteratkaisu esitysten luomiseen

  30.04.2021

  Artome M10 on helppo älykalusteratkaisu esitysten luomiseen

  Artome M10 -älykaluste on muuntautumiskykyinen ratkaisu yrityksen esitystekniikkaan. Voit esittää ja tuottaa sisältöä henkilöille paikan päällä, mutta myös etäyhteyksien päässä oleville katsojille. Artome M10 Online Demo -etäesittelyitä on mahdollista saada 31.5. asti.
  Lue lisää

 • Microsoft 365 -webinaari: Miten yritys voi varmistaa tärkeät tiedot?

  27.04.2021

  Microsoft 365 -webinaari: Miten yritys voi varmistaa tärkeät tiedot?

  Konttoripiste tarjoaa mahdollisuuden osallistua Data Groupin ja Nexeticin järjestämään asiakaswebinaariin. Webinaarin aiheena on ”kuinka voi varmistaa tärkeät tiedot Microsoft 365 -palvelussa”. Webinaari järjestetään 4.5.2021. Ilmoittautumislinkin löydät tämän uutisen lopusta.
  Lue lisää

 • Hiihtäjä Joni Mäki toistamiseen Vuoden Urheilijaksi - Konttoripiste lahjoitti 1000 € urheilijastipendin

  20.04.2021

  Hiihtäjä Joni Mäki toistamiseen Vuoden Urheilijaksi - Konttoripiste lahjoitti 1000 € urheilijastipendin

  Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa palkittiin Vuoden Urheilijana yleishiihtäjä Joni Mäki Pohti SkiTeamin hiihtoseurasta. Konttoripiste lahjoitti Mäelle uurastuksestaan 1000 € arvoisen urheilijastipendin.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen uusi asiakaslehti putoaa lähiaikoina asiakasyritysten postilaatikoihin

  01.12.2020

  Konttoripisteen uusi asiakaslehti putoaa lähiaikoina asiakasyritysten postilaatikoihin

  Konttoripisteen uuteen asiakaslehteen on koottuna vuoden 2020 varrelta mielenkiintoisia asiakastarinoita ja erilaisia aiheita.
  Lue lisää

 • Konttoripiste tukee alueemme Team Rynkebyä — hyväntekeväisyyspyöräily Pariisiin jäi koronan vuoksi, tilalle Pohjanmaan kierros

  24.11.2020

  Konttoripiste tukee alueemme Team Rynkebyä — hyväntekeväisyyspyöräily Pariisiin jäi koronan vuoksi, tilalle Pohjanmaan kierros

  Konttoripisteellä on kunnia olla mukana tukemassa hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkue Team Rynkeby - God Morgon Ostrobothniaa. Alueemme tiimi keräsi yhdessä seitsemän muun Suomen Team Rynkeby - God Morgon -joukkueen kanssa rahaa syöpäsairaille lapsille onnistuneesti. Tänä vuonna koronapandemia esti perinteisen Pariisiin ajon, jonka seurauksena Team Rynkeby - God Morgon Ostrobothnia päätyi pyöräilemään Tour de Pohjanmaa -kierroksen.
  Lue lisää

 • Ilmainen Microsoft 365 -webinaari: Mistä ominaisuuksista voisitte hyötyä?

  23.11.2020

  Ilmainen Microsoft 365 -webinaari: Mistä ominaisuuksista voisitte hyötyä?

  Konttoripiste tarjoaa mahdollisuuden osallistua Data Groupin järjestämään ilmaiseen Microsoft 365 -webinaariin. Webinaari pidetään 1.12.2020. Webinaarissa saat hyödyllisiä vinkkejä siitä, millaisista uusista ominaisuuksista yrityksenne voisi hyötyä Microsoft 365 -palvelussa. Linkin ilmoittautumiseen löydät uutisen lopusta.
  Lue lisää

 • Lentopalloilija Anton Välimaan tavoitteena ura ulkomailla ja mitalipelit Tiikereissä

  22.10.2020

  Lentopalloilija Anton Välimaan tavoitteena ura ulkomailla ja mitalipelit Tiikereissä

  Kokkolan Tiikereissä lentopallon mestaruusliigaa pelaava Konttoripisteen kummipelaaja Anton Välimaa treenaa tavoitteellisesti kohti kansainvälisiä kilpakenttiä. Tänä syksynä lentopallon Eurocup jää välistä, mutta kotimaan pelit ovat näillä näkymin vielä järjestymässä.
  Lue lisää

 • Triathlonisti Henna Junnilan kisakausi on paketissa: haasteita, pettymyksiä ja valon pilkahduksia

  15.09.2020

  Triathlonisti Henna Junnilan kisakausi on paketissa: haasteita, pettymyksiä ja valon pilkahduksia

  Konttoripisteen sponsoroima triathlonisti Henna Junnila treenasi määrätietoisesti tulevaa kisakautta varten, tavoitteenaan päästä syksyllä Ironman-kisoihin Barcelonaan.

  Kisakausi on nyt paketissa ja on aika kysyä Junnilalta, miten kausi meni. Urheilijan kesä on sisältänyt haasteita ja pettymyksiä, mutta myös valon pilkahduksia.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen uusi ilme terävöittää mielikuvaa ja edistää liiketoiminnan tavoitteita

  10.06.2020

  Konttoripisteen uusi ilme terävöittää mielikuvaa ja edistää liiketoiminnan tavoitteita

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste viettää juhlavuotta. Yritykselle tulee syksyllä 2020 täyteen 35 toimintavuotta. Näkyvin merkki juhlavuodesta on se, että Konttoripiste uusii visuaalisen ilmeensä. Uusi ilme alkaa näkyä asteittain enemmän ja enemmän vuoden 2020 aikana.
  Lue lisää

 • Juhlavuotta viettävä Konttoripiste uudistuu - jatkuvasti ja näkyvästi

  25.05.2020

  Juhlavuotta viettävä Konttoripiste uudistuu - jatkuvasti ja näkyvästi

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on perustettu vuonna 1985. Tänä vuonna mittariin kilahtaa siis 35 toiminnan täyteistä vuotta.

  - 35 vuotta on mennyt todella nopeasti. Toimiala on todella mielenkiintoinen ja sen kehitys todella nopeaa. On vaikea edes sanoin kuvata sitä kiitollisuutta, jota tunnen, kun saan tehdä tätä työtä tällä porukalla, joka sitoutuu tähän niin vahvasti. Meillä on kasassa tosi osaava henkilöstö, jolla on vahva, iloinen yhteishenki, Konttoripisteen perustaja ja yrittäjä Tuomo Lahti kiittää.

  - Asiakkaiden ja yhteistyökumppanienkin kanssa on kovan bisneksen lisäksi vaalittu myös pehmeitä arvoja ja sinnekin suuntaan on monia antoisia tuttavuuksia ja ystävyyksiä syntynyt, Lahti jatkaa.

  Kun Lahti pohtii sitä, millä keinoilla Konttoripiste on päässyt pitkäikäisten - jopa perinteikkäiden - yritysten kategoriaan, esille nousee kaksi asiaa: jatkuva uudistuminen ja osaava henkilöstö, joka asennoituu uudistumiseen myönteisesti.
  Lue lisää

 • Triathlonisti Henna Junnila tavoittelee Hawaii Ironman -kisassa palkintosijoitusta koronaviruksesta huolimatta

  11.05.2020

  Triathlonisti Henna Junnila tavoittelee Hawaii Ironman -kisassa palkintosijoitusta koronaviruksesta huolimatta

  Suomen lupaavimpiin naistriathlonisteihin kuuluva Henna Junnila on elänyt pienestä asti urheilullista ja aktiivista elämää. Tavoitteena on vuoden 2021 Hawaii Ironman -kisat, jotka tunnetaan suurimpana triathlon-kilpailuna maailmalla.
  Lue lisää

 • Etätöissä? Vinkkejä parempaan etätyöskentelyyn

  16.03.2020

  Etätöissä? Vinkkejä parempaan etätyöskentelyyn

  Yrityksiä kehotetaan juuri nyt lisäämään etätyöskentelyn määrää, kaikkialla missä se vain on mahdollista.
  Lue lisää

 • Konica Minoltalta uuden sukupolven A3-värimonitoimilaitteet

  14.02.2020

  Konica Minoltalta uuden sukupolven A3-värimonitoimilaitteet

  Konica Minoltan monitoimilaitteiden valikoima laajenee entisestään. Konica Minolta julkaisi uudet mallit bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i. Upeat uutuusmallit voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin yrityksen vaatimuksiin.
  Lue lisää

 • Konttoripisteen henkilöstö kasvaa kolmella uudella asiantuntijalla

  28.01.2020

  Konttoripisteen henkilöstö kasvaa kolmella uudella asiantuntijalla

  Konttoripisteellä on aloittanut vuoden vaihteessa kolme uutta kasvoa. Kokkolan toimipisteessä Tuija Varila on aloittanut työt myyntiassistenttina ja Juha Hietala ICT-asiantuntijana. Raahen toimipisteessä ICT-tiimiin on liittynyt Miia Anttila.
  Lue lisää

 • Kokkolan Tiikerit pelaa nuoruuden innolla ja suomalaisella sisulla

  04.12.2019

  Kokkolan Tiikerit pelaa nuoruuden innolla ja suomalaisella sisulla

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on kuluvallakin lentopallokaudella yksi Kokkolan Tiikereiden pääyhteistyökumppaneista. Kausi 2019-2020 on jo kovaa vauhtia käynnissä ja Tiikerilauma jatkaa hyvällä meiningillä siitä, mihin viime kausi päätettiin.
  Lue lisää

 • Konttoripiste tukee alueemme Team Rynkebyä hyväntekeväisyydessä

  12.11.2019

  Konttoripiste tukee alueemme Team Rynkebyä hyväntekeväisyydessä

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on mukana tukemassa Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyysprojektia, jonka avulla kerätään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Kyseessä on jo perinteeksi muodostunut pyöräilytapahtuma, johon osallistuu alueellisesti muodostettuja pyöräilyjoukkueita useista Euroopan maista.
  Lue lisää

 • Matkahappirikastin helpottaa hengityssairaiden elämää ja liikkumista

  28.06.2019

  Matkahappirikastin helpottaa hengityssairaiden elämää ja liikkumista

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on lahjoittanut matkahappirikastimen Kokkolanseudun Hengitysyhdistykselle. Yhdistys puolestaan luovutti laitteen eteenpäin Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten apuvälinekeskukselle. Sieltä laitetta saavat lainata kaikki asiakkaat, joilla on diagnosoitu happihoidon tarve. Soiten apuvälinekeskus myös vastaa laitteen hallinnoinnista ja huollosta.
  Lue lisää

 • Kokkolan Pallo-Veikkojen Harri Heiermann: ”Joka pelistä irti kaikki mitä lähtee”

  04.04.2019

  Kokkolan Pallo-Veikkojen Harri Heiermann: ”Joka pelistä irti kaikki mitä lähtee”

  Vuoden 2019 Veikkausliiga pyörähtää Kokkolan Pallo-Veikkojenkin osalta käyntiin huhtikuun alussa. Sitä on Kokkolassa odotettu lähes kolme pitkää vuosikymmentä. Kokkolan oma poika ja Konttoripisteen kummipelaaja Harri Heiermann odottaa omaa ensimmäistä Veikkausliigakauttaan toisaalta rauhallisin mielin ja toisaalta kuin tulisilla hiilillä.

  - Kyllä jonkin verran jännittää, mutta se on sellaista hyvää ja odottavaa jännitystä. Lähdemme kauteen luottavaisin mielin, sillä harjoituskausi ja Suomen Cupin pelit ovat menneet hyvin. Nyt vain pisteitä keräämään, Harri Heiermann sanoo.
  Lue lisää

 • Hyvä energia ei katoa! Hyväntekeväisyystempaus!

  06.03.2019

  Hyvä energia ei katoa! Hyväntekeväisyystempaus!

  Konttoripiste on jo pitkään ja perinteisesti tarjonnut asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden käydä spinningissä keskiviikkoisin kello 16.30 Heinolankaaren Actilifen tiloissa.

  Nyt lisäämme vähän maustetta soppaan. Oman kunnon kohottamisen lisäksi tarjoamme kaikille spinningissä kävijöille mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyyteen kuntopyörää polkemalla.
  Lue lisää

 • Konttoripiste ja Kokkolan Pallo-Veikot sopivat yhteisestä taktiikasta Veikkausliigakaudelle 2019

  26.02.2019

  Konttoripiste ja Kokkolan Pallo-Veikot sopivat yhteisestä taktiikasta Veikkausliigakaudelle 2019

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste ja Veikkausliigassa kaudella 2019 pelaava Kokkolan Pallo-Veikot ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen. Sopimus sisältää runsaasti erilaista näkyvyyttä Konttoripisteelle kauden 2019 aikana esimerkiksi ottelutapahtumissa ja otteluisännyyksinä. Konttoripisteen kummipelaajaksi valikoitui Kokkolan oma poika Harri Heiermann.

  Yhteistyösopimus tekee Konttoripisteestä yhden KPV:n merkittävimmistä yhteistyökumppaneista kaudelle 2019.
  Lue lisää

 • Tomas Öst tuo lisäkokemusta Konttoripisteen asiakaspalveluun

  20.12.2018

  Tomas Öst tuo lisäkokemusta Konttoripisteen asiakaspalveluun

  Tomas Öst on uusi vahvistus Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen myynnin ammattilaisten joukossa. Tomas aloitti työt Konttoripisteellä syksyn 2018 aikana ja on päässyt jo hyvin vauhtiin uusien haasteiden parissa.

  Tomas on iso apu Konttoripisteen asiakkaille jo pelkästään pitkän työkokemuksensa ansiosta.
  Lue lisää

 • Elias ja Alexander ovat Konttoripisteen uusimmat vahvistukset

  15.03.2018

  Elias ja Alexander ovat Konttoripisteen uusimmat vahvistukset

  Elias Holmström ja Alexander Högdahl ovat uusimmat Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen työntekijät. Molemmat nuoret miehet ovat ehtineet työskennellä Konttoripisteellä jo jonkin aikaa ja ovat jo varmasti tuttuja osalle asiakkaistamme.
  Lue lisää

 • EU:n tietosuoja-asetus: 8 napakkaa, hyödyllistä kysymystä ja vastausta

  26.01.2018

  EU:n tietosuoja-asetus: 8 napakkaa, hyödyllistä kysymystä ja vastausta

  EU:n yleinen tietosuoja-asetus eli GDPR on ollut kuuma puheenaihe pitkin syksyä ja erityisesti vuoden vaihteessa. Asia koskettaa käytännössä kaikkia yrityksiä. Data Group on valtakunnallisesti toimiva itsenäisten ict-kauppiaiden erikoisketju. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on osa Data Group -ketjua. Data Groupin palvelutuotteista vastaava Jari Tuhkanen vastasi ytimekkäästi muutamaan kysymykseen tietosuoja-asetusta koskien. Lue artikkelimme ja ota hyöty irti Jarin asiantuntemuksesta.
  Lue lisää

 • Havaijilta jäi hampaankoloon

  04.12.2017

  Havaijilta jäi hampaankoloon

  Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen sponsoroima triathlonisti Joona Tuikka kävi lokakuussa 2017 Havaijilla osallistumassa lajin MM-kilpailuihin. Reissu oli hieno ja unohtumaton, vaikka sijoituksen ja loppuajan puolesta vähän jäi hampaankoloonkin. Tuikka suoriutui maaliin ajassa 09:45:11.
  Lue lisää

 • Fujitsun vuoden 2017 DG-kauppias on Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen Tuomo Lahti

  31.10.2017

  Fujitsun vuoden 2017 DG-kauppias on Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen Tuomo Lahti

  Fujitsu jakoi nyt ensimmäistä kertaa Fujitsun Vuoden Data Group -kauppias tunnustuksen. Tämän tunnustuksen sai ansaitusti pitkän, 32-vuotisen kauppiasuran tehnyt Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen yrittäjä, toimitusjohtaja Tuomo Lahti. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 3,2 milj. euroa ja henkilöstön määrä on 12. Toimipisteitä on viisi Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa.
  Lue lisää

 • Konttoripiste tukee lahjakkaita sulkapalloilijoita alkutaipaleelta asti

  04.09.2017

  Konttoripiste tukee lahjakkaita sulkapalloilijoita alkutaipaleelta asti

  Atte Juuri-Ojan vahvuudet sulkapallossa ovat voimapeli ja hyvä pelisilmä. Elias Vuollet puolestaan on tekninen, nopea jaloistaan ja hyvä liikkumaan kentällä. Sport Club Kokkolaa edustavat sulkapalloilijat ovat löytäneet kentällä yhteisen, menestyksekkään sävelen. He ovat voittaneet nelinpelin Suomen mestaruuden nyt kahtena vuonna peräkkäin. Myös kaksinpelissä ja sekanelinpelissä on tullut mestaruuksia.
  Lue lisää

 • Teräsmies Tuikka saavutti paikan triathlonin MM-kisoihin Havaijille

  02.05.2017

  Teräsmies Tuikka saavutti paikan triathlonin MM-kisoihin Havaijille

  Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen sponsoroima triathlonisti Joona Tuikka saavutti uransa tähänastisen päätavoitteen. Tuikka ansaitsi osallistumisoikeuden Havaijin Ironman-kilpailuun, joka käydään lokakuussa vuonna 2017. Osallistumisoikeus Havaijille irtosi, kun Tuikka saavutti ikäluokassaan kolmannen sijan Ironman-kiertueen Afrikan mestaruuskisoissa Etelä-Afrikassa huhtikuussa.
  Lue lisää

 • Konttoripisteeltä saat nyt skaalautuvan kassajärjestelmän

  17.03.2017

  Konttoripisteeltä saat nyt skaalautuvan kassajärjestelmän

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on lisännyt palveluvalikoimaansa PC-pohjaisen, skaalautuvan Tehden-kassajärjestelmän. Kassajärjestelmistä puhuttaessa skaalautuvuus tarkoittaa mahdollisuutta laajentaa järjestelmää ilman, että yrityksen liiketoiminta häiriintyy. Tehden-kassajärjestelmä tarjoaa myös laskutuksen, myyntireskontran ja monia muita yrittäjän arkea helpottavia ominaisuuksia.
  Lue lisää

 • Keski-Pohjanmaan Konttoripiste valittu vuoden yritykseksi Kokkolassa

  31.10.2016

  Keski-Pohjanmaan Konttoripiste valittu vuoden yritykseksi Kokkolassa

  Kokkolan yrittäjät ja Kokkolan kaupunki ovat valinneet vuoden yrittäjäksi Tuomo Lahden ja Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy:n. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste aloitti toimintansa vuonna 1985, jolloin avattiin ensimmäinen myymälä Kokkolan Rantakadulla. Viime vuonna yrityksemme vietti siis 30-vuotis juhlavuottaan.
  Lue lisää

 • Missä tieto makaa?

  16.03.2015

  Missä tieto makaa?

  Miten löytää se kuuluisa neula heinäsuovasta, jos heinän määrä vielä moninkertaistuu hallitsemattomasti? Tällaiselta vaikuttaa tilanne informaatioähkyn maailmassa. Tällaiselta vaikuttaa tilanne informaatioähkyn maailmassa: peräti 90 prosenttia tiedosta makaa järjestämättömänä dokumenteissa, sanovat tutkimukset.
  Lue lisää