Valikoimastamme löytyy mikä tahansa palvelutiski kuten vastaanottotiski, myyntitiski tai kassapöytä. Autamme valitsemaan oikeat palvelutiskit yrityksesi aulaan, vastaanottoon tai kassoille.
Laadukas palvelutiski tarjoaa ergonomiaa ja toimivuutta yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin. Meillä on tarjolla runsas valikoima eri materiaaleja, värejä ja malleja, joista löydät helposti ratkaisun erilaisiin aula- tai myymälätiloihin. Useimmat vastaanottotiskit voidaan tarvittaessa sovittaa yhteen erillisen kirjoituspöydän kanssa. Moduuleista on mahdollista rakentaa I-, L- tai U-mallinen palvelutiski.

Kannattaa muistaa, että palvelutiski tai vastaanottotiski luo usein ensivaikutelman yrityksestäsi ja kassapöytä taas määrittelee millainen maku suuhun jää myymälästä poistuttaessa. Oikeilla kalusteilla toteutat toimivat, laadukkaat ja yrityksesi mielikuvaa kohentavat ratkaisut. Suunnittele toimiva palvelutiskien kokonaisuus yhdessä ammattilaisten kanssa valmiista pöydistä tai koottavista moduuleista. Autamme sinua juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelutiskin valinnassa.

Hanki palvelutiski tai myyntipöydät paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla.

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Adi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.