Kaikki ICT-palvelut yrityksille kokeneelta asiantuntijalta

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on moderni, monipuolinen, kattavien toimistoratkaisujen toimittaja. Tänä päivänä toimisto- ja tietotyö on suurimmaksi osaksi digitaalista tietojen muokkaamista, siirtoa, tallennusta ja hakua; sanalla sanoen informaatioteknologiaa.

Siksi Konttoripisteen liiketoiminnan ydin on nykyaikaisten ICT-palveluiden tuottaminen asiakkaillemme. Meiltä saat saman katon alta kaikki toimistosi ICT-palvelut.

Kaikki ICT-palvelut toimitamme tarvittaessa kattavalla ylläpito- ja huoltopalvelulla

Yrityksellesi tai organisaatiollesi räätälöityjen ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa lähtökohtanamme on aina aito halu kehittää liiketoimintaasi ja sujuvoittaa toimistosi arkea.


Mitä ICT-palvelu on?


Kun aiheena on IT (Information Technology) tai nykyään yleisemmin käytetty termi ICT (Information and Communication Technology), yrityksissä ymmärretään se, mikä on nykyaikaisten digitaalisten ratkaisujen merkitys tehokkaassa liiketoiminnassa ja toimiston sujuvassa arjessa.

Sujuva IT ei voi nykyaikaisessa liiketoiminnassa olla vain välttämättömyys, jota joku hoitaa muun työnsä ohessa. Tänä päivänä yrityksissä ja organisaatioissa pohditaankin enemmän sitä, miten IT-palvelut voi järjestää mahdollisimman saumattomaksi osaksi yrityksen arkea.

IT-palvelu tarkoittaa organisaation tietoteknisten laitteiden, työasemien, palvelimien, pilvipalveluiden ja ohjelmistojen


  • hallinnointia
  • suunnittelua
  • hankintaa
  • asennusta
  • ylläpitoa
  • huoltoa
  • koulutusta ja käyttötukeaMiten ICT-palvelut kannattaa järjestää?


Kun mietit, miten organisaatiosi ICT-palvelut pitäisi järjestää, kannattaa pohtia seuraavia asioita seuraavassa järjestyksessä:


Oletko tyytyväinen IT-palvelun toimintaan ja vastaako se tarpeitasi?

Kuinka laaja tarpeesi on, tarvitseeko yrityksesi oman tietohallinnon ja IT-osaston?

Mitä hyvä IT-palvelu mielestäsi sisältää?

Missä määrin IT:n voisi ulkoistaa?


Ensimmäinen ja toinen kysymys vaativat strategista pohdintaa. Millä tavalla IT:n on tarkoitus tukea, tehostaa ja edistää liiketoimintaanne. Onko kyseessä jopa elintärkeä asia ja vastaako nykyinen ratkaisumalli tarpeitanne?

Ensimmäisenä tehtävänä on määritellä tietohallinnon ja IT:n roolit. Tietohallinto tarkoittaa yrityksesi liiketoiminnan vaatimaa tiedon keräämistä, järjestämistä, ylläpitämistä, hallinnointia ja jakamista. Sen tavoitteena on edistää liiketoimintaa teknologian käytön avulla. Siksi tietohallinnon pitää olla linjassa liiketoimintastrategian kanssa. Tietohallinto vastaa strategiasta ja IT käytännön toteutuksesta.

Kolmas ja neljäs kysymys määrittelevät käytännön toiminnan. Millaisia IT-palveluja käytännössä tarvitset? Mitä laitteita tarvitset? Mitä ohjelmistoja? Kuka vastaa niiden tuesta, ylläpidosta ja huollosta? Voisiko osan palveluista ulkoistaa strategiselle kumppanille, joka ymmärtää liiketoimintasi ja pyrkii aidosti tehostamaan sitä oman palvelunsa avulla?

Jos osa kysymyksistä aiheuttaa epävarmuutta, asiaa kannattaa selvittää yhdessä asiantuntijan kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Meille voit ulkoistaa haluamasi ICT-palvelut. Suunnittelemme mielellämme yhdessä sopivan palvelukokonaisuuden_


Milloin ICT-palvelut kannattaa ulkoistaa?


ICT-palvelut voi ulkoistaa joko osittain tai käytännössä kokonaan.

Osittainen ulkoistus on kyseessä jo silloin, kun yritys hankkii ohjelmistoja tai pilvipalveluita kolmansilta osapuolilta, koska niiden toteutus omatoimisesti ei ole millään tavoin liiketoimintaa saati edes järkevää.

IT-palveluiden ulkoistamisen aste riippuu hyvin paljon yrityksen koosta. Pienille yrityksille riittää ulkoistamiseen yleensä työasemien laite- ja ohjelmistohankinnat, käyttäjätuki ja tarvittaessa huolto.

Suuremmissa yrityksissä IT-palveluiden ulkoistus voi sisältää asteittain laajentuen esimerkiksi:Työasemien laitehankinnat, ohjelmistot ja käyttäjätuen

Mobiililaitteet

Palvelimet

Pilvipalvelut

Asiakirjahallinnan kuten kopiointi- ja tulostusratkaisut

Liiketoimintasovellukset

Esitystekniikan

Ja kaikkien edellä mainittujen asennus- huolto- ja ylläpitopalvelut


Täysi ulkoistus on käytännössä kyseessä silloin, kun ICT-kumppani vastaa kaikesta ICT-palvelusta ja laitteistosta eli organisaatiolla ei ole oikeastaan omaa IT-osastoa lainkaan_


Kun IT-palvelut on ulkoistettu kokonaan, hyvän, luotettavan, strategisen kumppanin merkitys korostuu. Palvelutuottajan pitää pystyä saumattomaan yhteistyöhön ja ennakointiin varmistaakseen asiakkaalle toimivat ratkaisut. Tärkeää on myös kyky reagoida muutoksiin nopeasti ja oikein. Kaikki tämä vaatii keskinäistä luottamusta ja sitä, että palvelutuottaja ymmärtää asiakasyrityksen liiketoimintastrategian, vaikka asiakas itse vastaakin kaikista strategisista päätöksistään.

Konttoripisteen missio on tehdä asiakkaan toimiston arjesta sujuvampaa ja parantaa asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta. Se vaatii kykyä ja tahtoa ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Niiden avulla voimme ratkaista yhdessä asiakkaan kanssa liiketoiminnan haasteita. Konttoripiste on asiakkailleen heidän liiketoimintaansa ymmärtävä, ratkaisukeskeinen, luotettava ja ripeä IT-kumppani.

Kartoitamme tarpeesi yrityksesi koosta riippumatta. Yhteistyöllä löydämme varmasti sopivan ja joustavan ratkaisun. Ota siis yhteyttä!

Jos mietit, kannattaako ICT-palvelut ulkoistaa, tässä on hyvä lista, jonka kysymyksiin vastaamalla voit pohtia asiaa:Kuka vastaa IT-palveluista nyt, millä osaamisella ja kokemuksella?

Tuottaako ulkoistus kustannussäästöjä?

Auttaako ulkoistus tekemään parempia IT-investointeja?

Tehostaako se yrityksen liiketoimintaprosesseja?

Vähentääkö tai hajauttaako se riskejä?

Parantaako se yrityksen tietoturvaa?

Auttaako se saavuttamaan riittävät laatustandardit tai ylittämään ne?


Jos tuntuu, että vastasit riittävän moneen kohtaan kyllä, ota yhteyttä tai jatka lukemista ja me kerromme, miksi yrityksesi kannattaa hankkia IT-palvelut Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä.

Voisiko ICT-palveluita ulkoistamalla parantaa yrityksen tietoturvaa_


Miksi kannattaa valita Konttoripisteen ICT-palvelut


Me Konttoripisteellä olemme ajan hermolla ja katse tulevassa. Tänä päivänä toimiston arki kietoutuu väistämättömästi ja saumattomasti digitaalisten ratkaisujen toimivuuden ympärille. Haluamme olla toimistosi sujuvan arjen ratkaiseva tekijä. Näillä keinoilla siinä onnistumme.

1

Paikallinen ja henkilökohtainen

Apu on lähellä ja avulla on tutut kasvot. Paikallisena toimijana Konttoripiste on lähellä 5 paikkakunnalla ja tarjoaa henkilökohtaisen yhteyshenkilön yrityksen käyttöön. Lupaamme, että Konttoripisteelle on aina mukava soittaa ja tulla.
2

Kaikki yhdeltä luukulta

IT-palveluiden lisäksi myös kaikki muu tarvittava toimistoon löytyy yhdeltä ja samalta tutulta toimijalta.
3

Aina ajan tasalla

Asiakkaanamme voit luottaa Konttoripisteen osaamiseen, asiantuntijuuteen ja jatkuvaan nälkäämme kehittää niitä. Asiakas voi luottaa siihen että tarjotut laitteet, palvelut ja ratkaisut ovat taatusti ajan vaatimusten mukaisia. IT-palvelumme laadun takaa luotettavaksi havaittu, uusin tietotekniikka. Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi Fujitsu, HP, Lenovo, DELL, Apple, Konica Minolta, Brother, Microsoftin, Adobe ja F-Secure.
4

Aika on yrittäjän arvokkain resurssi

Konttoripisteen palvelun arvoa ei mitata aina rahassa, vaan säästetyssä ja paremmin käytetyssä ajassa. Avullamme asiantuntijasi voivat keskittyä asiantuntijatyöhönsä toimistorutiinien sijasta.
5

Aito oikea halu tehostaa asiakkaan liiketoimintaa

Konttoripisteen missio on tehdä asiakkaan toimiston arjesta sujuvampaa ja siten parantaa asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta. Se vaatii kykyä ja tahtoa ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Me haluamme ratkaista yhdessä asiakkaan kanssa liiketoiminnan haasteita.
Olemme paikallinen, palveleva ja kokenut ICT-asiantuntija, joka panostaa ennen kaikkea asiakaspalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhdessä järjestämme yrityksesi IT-palvelut niin, että saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut niin laitteisiin, ohjelmistoihin kuin huoltoon ja ylläpitoonkin. Toimipisteemme löydät Kokkolasta, Pietarsaaresta, Kannuksesta, Raahesta, Ylivieskasta ja Oulusta. Yhteystietomme löydät alta!


Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


AppleBrotherCasioEpsonF-SecureFujitsuHewlett-PackardKonica-MinoltaMicrosoftPhilips sanelujärjestelmätPraecom

Asiakastarinat

Näkömestari luottaa paikalliseen osaamiseen

Näkömestari luottaa paikalliseen osaamiseen

Isot kansainväliset ketjut valloittavat maaperää pieniltä paikallisilta yrityksiltä. Se ei ole mikään uutinen. Mutta vielä löytyy runsaasti yrityksiä, jotka jaksavat mennä eteenpäin omin avuin. Yksi niistä on Näkömestari - kokkolalainen optiikka-alan yritys, joka on säilyttänyt itsenäisyytensä jo 40 vuotta.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.