Meiltä löydät monipuolisesti erilaiset sermit ja tilanjakajat toimistoihin. Autamme valitsemaan oikeat sermit toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.
Laadukas sermi tai tilanjakaja tarjoaa toimistoon näkösuojaa, yksityisyyttä, työrauhaa ja rauhallisempaa äänimaisemaa. Sermit ovat paitsi hyvä näkösuoja, mutta myös kevyt, helppo ja kiinteitä rakenteita edullisempi tapa luoda jokaiselle oma rauhallinen työtila. Useimmat tilanjakajat sisältävät nykyään myös melua vaimentavia materiaaleja, jolloin toimiston hälyäänet vaimenevat. Meillä on tarjolla runsas valikoima eri materiaaleja, värejä ja malleja, joista löydät helposti erilaiset välisermit toimistoosi.

Tilanjakajat ovat usein lattiasermejä tai pöytäsermejä. Lattiasermeillä voit rajata tiloja itsenäiseksi, huoneen kaltaisiksi työtiloiksi. Kirjoituspöytiin kiinnitettävillä pöytäsermeillä voit luoda mukavia, yksityisyyttä tarjoavia työpisteitä avokonttoreihin. Myös seinille asennettavat akustiikkalevyt ovat yleistyneet nopeasti toimistoissa.

Hanki tilanjakajat toimistoon paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Adi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.