Toimistotarvikkeet suoraan hyllyysi

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat monipuolisesti kaikki yrityksesi toimistotarvikkeet. Emme pelkästään myy toimistotarvikkeita irtotavarana vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia palvelumalleja kuten hyllytyssopimusta yrityksesi toimistotarvikepalvelun järjestämiseksi. Saat meiltä kätevästi myös tulostinmusteet ja värikasetit. Laajan valikoiman toimistotarvikkeita löydät yritysasiakkaille suunnatusta verkkokaupastamme.

Toimistotarvikemyynti järjestyy avullamme erilaisiksi palvelumuodoiksi yrityksesi tarpeen mukaan. Palvelumuodot eivät ole toisiaan poissulkevia ja usein kokonaispalvelu muodostuu useamman palvelumuodon yhdistelmänä. Olemme siis lyhyesti sanoen palveleva toimistotarviketukku.


Toimistotarvikkeiden hyllytyspalvelu säästää rahaa ja aikaa


Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää eri palvelumuodoistamme. Tiedustele esimerkiksi suosittua ja kustannustehokasta hyllytyssopimustamme! Anna meidän huolehtia siitä, että toimistoltasi löytyy aina joka ikinen toimistotarvike omalta paikaltaan, eikä tavara koskaan lopu. Me huolehdimme toimistotarvikkeiden tuotesaldoista ja täytämme hyllyt tarvittaessa.

Verkkokaupassa kattava tuotevalikoima


Konttoripisteen verkkokaupasta tilaat nopeasti ja näppärästi tuotteet toimistoosi. Yritysasiakkaille suunnatusta verkkokaupasta löydät eri toimialoille kattavasti mm. ICT-tuotteita, toimistotarvikkeita ja työergonomiatuotteita.

Tunnukset yrityksellesi verkkokauppaan saat osoitteesta: verkkokauppa@kpkp.fi. Ilmoita sähköpostissa yrityksen tiedot (nimi, y-tunnus ja osoitetiedot) sekä yhteyshenkilön tiedot (nimi ja sähköpostiosoite).

Hyllytyspalvelun avulla ulkoistat toimistotarvikehankinnat ja sujuvoitat toimiston arkea


Tarjoamamme toimistotarvikkeiden hyllytyspalvelu on erityisen soveltuva pk-yrityksille ja julkiselle sektorille. Kun hyllytyspalveluun lisätään vielä tarjoamamme ICT-palvelut huolto- ja ylläpitosopimuksilla, saat kaikki toimivan toimiston ratkaisut yhdestä paikasta, samalta tutulta ja asiantuntevalta toimittajalta.


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on toimistosi ratkaiseva tekijä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla.


Sinua palvelevat
Asiakastarinat

Vahvasti kansainvälinenkin arvostaa paikallista palvelua

Vahvasti kansainvälinenkin arvostaa paikallista palvelua

Pietarsaaresta maailmalle ponnistava Herrmans on yksi Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen pitkäaikaisimmista asiakkaista. Herrmans tuottaa ratkaisuja polkupyöräteollisuudelle valmistamalla muovista esimerkiksi vannenauhat, ketjusuojat, kahvat, pyörän lamput ja heijastimet. Tuotteista yli 80 % menee vientiin ympäri maailman. Päätoimipaikkansa konttoriratkaisuissa Herrmans luottaa Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeseen paikallisena toimijana.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.