Meiltä löydät monipuolisesti erilaiset sähköpöydät työpaikoille. Hanki toimistoon sähköinen työpöytä asiantuntijan avulla, autamme mielellämme!
Sähköpöytä ja ergonomia kulkevat todellakin käsi kädessä. Sähkösäätöinen työpöytä on viimeisen päälle ergonominen työpöytä, sillä se takaa aina ergonomisen työasennon. Vaivattoman korkeussäädön avulla on helppo varmistaa, että ergonominen työasento säilyy muuttuvista tekijöistä huolimatta. Sähköpöytä on helppo säätää vaivattomasti oikealle korkeudelle suhteessa käyttäjänsä kokoon ja esimerkiksi käytettävään työtuoliin.

Sähkötyöpöytä on tarvittaessa myös seisomapöytä. Voit säätää työpöydän ylös ja tehdä hetken töitä seisaaltaan, sen sijaan että istut työtuolissasi koko päivän. Tai voit käyttää kahta erilaista työtuolia eli esimerkiksi tavallista matalampaa työtuolia ja satulatuolia, jolloin voit helposti säätää työpöydän oikealle korkeudelle tuolista riippuen.

Laadukas sähkösäädettävä työpöytä tarjoaa ergonomiaa, mukavuutta ja toimivuutta yhdistettynä laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin. Valikoimastamme löydät sähköpöydät monen kokoisina, värisinä ja eri materiaalivaihtoehdoilla.

Säädetään yhdessä sähköpöytä, hinta ja ergonomia kohdalleen. Hanki sähköinen työpöytä toimistoosi paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Salli

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.