Hyvä työergonomia lisää viihtyvyyttä

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät monipuolisesti erilaiset ergonomiatuotteet työpaikoille. Suunnittele toimistotyön ergonomia yhdessä asiantuntijan kanssa, autamme mielellämme!

Ergonomia tutkii ihmisten ja järjestelmän välistä vuorovaikutusta ja soveltaa hankittua tietoa ihmisten hyvinvoinnin ja järjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi. Ergonomia on tekniikan ja toiminnan sovittamista ihmisille turvallisuutta ja terveyttä sekä järjestelmien tehokasta toimintaa edistäen.

Meiltä löydät monipuolisesti erilaiset ergonomiatuotteet työpaikoilleTyöergonomia parantaa työn tehokkuutta ja ihmisten viihtyvyyttä toimistotyössä


Työergonomia tarkoittaa edellä mainitun soveltamista työpaikoille. Työergonomia on ihmisten mielikuvissa usein sama asia kuin ergonomia toimistotyössä ja erityisesti näyttöpäätetyön ergonomia. Todellisuudessa ergonomiaa hyödynnetään kaikilla työelämän aloilla, mutta soveltamistavat ja tarpeet kuitenkin vaihtelevat alan mukaan.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen erityisalaa on toimistotyön ergonomia. Suunnittele yrityksesi ergonominen työskentely ja jokaisen työntekijän työpisteen ergonomia yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Varmista ergonominen työasento ja ergonominen työpiste kaikille työntekijöillesi. Se parantaa työn tehokkuutta, ihmisten viihtyvyyttä työssään ja vähentää merkittävästi sairauspoissaoloja. Ergonomia on investointi joka kannattaa!

Monipuolinen valikoima ergonomiatuotteita


Meiltä löydät kaikki ergonomiatuotteet kuten sähköpöydät, satulatuolit, jalkatuet ja ergonomiset hiiret. Sen lisäksi saat apua ergonomisen työskentelyn ja tarvittavien ergonomiatuotteiden hankintojen suunnitteluun.


Hanki toimistosi ergonomiatuotteet paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Kauttamme saat kaikki työergonomian ratkaisut Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä lähialueilla.


Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Salli

Asiakastarinat

Hyvä työviihtyvyys ja ergonomia maksavat itsensä takaisin

Hyvä työviihtyvyys ja ergonomia maksavat itsensä takaisin

Uusikaarlepyyläinen Prevex on Suomen vanhimpia toimivia muovialan yrityksiä ja Skandinavian johtava keittiön ja kylpyhuoneen vesilukkojen valmistaja. Vuodessa vesilukkoja valmistuu noin 3,4 miljoonaa kappaletta ja 90 % tuotteista menee vientiin. Yritys on saavuttanut asemansa asiakaslähtöisyydellä ja investoimalla tuotekehitykseen.

Myös kasvuhalukkuus ja työhyvinvointi ovat iso osa Prevexin filosofiaa. Taloudellisten tunnuslukujen ohella kasvu konkretisoitui Prevexillä muutama vuosi sitten myös niin, että yrityksen toimistotilat alkoivat käydä pieneksi henkilökunnalle.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.