Toimistokalusteet joka konttoriin

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät kattavasti toimistokalusteet, myymäläkalusteet, kahvilakalusteet ja julkitilakalusteet kaikkiin liiketiloihin. Emme myy pelkästään toimistokalusteita, vaan meiltä saat myös kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua sisältäen toimistokalustehankintojen koordinoinnin ja sisustussuunnittelun. Palvelumme avulla varmistat, että yrityksesi tilat ovat edustavat, viihtyisät ja tarvittaessa myös ergonomiset.

Meiltä saat monipuolisen valikoiman toimistokalusteitaEtsitpä kalusteita toimistoon tai myymälätiloihin, Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät työpöydät, työtuolit, neuvottelupöydät, palvelutiskit, toimistotuolit sekä sermit ja muut tilanjakajat.


Laadukkaat Adi-toimistokalusteet


Meiltä löydät laadukkaat Adi-toimistokalusteet. Adi Kalusteet on moderni, kotimainen kalustevalmistaja ja toimistokalusteiden maahantuoja. Adille tärkeitä arvoja ovat suomalainen muotoilu, tuotteiden muokattavuus tilojen ja käyttötarkoitusten mukaan ja lopputuotteen laadukkuus. Adi tunnetaan myös monipuolisena mittatilauskalusteiden valmistajana.

Teemme läheistä yhteistyötä Adin edustajien kanssa. Usein konttorikalusteet eivät ole ainoa asia, jota yrityksesi toimitiloihin kaipaat. Tarjoamme läheisessä yhteistyössä Adin kanssa toimiston sisustussuunnittelun, ergonomian suunnittelun, kalustehankintojen suunnittelun ja koordinoinnin.

Konttoripisteeltä saat halutessasi toimistokalusteet myös koekäyttöön toimistollesi. Voit siis testata kalusteita toimistossasi aidossa käyttöympäristössään. Näin pystyt varmistamaan ennen lopullista hankintapäätöstä, että kalusteet todella toimivat tiloissasi odotusten mukaan. Joustava after sales on myös tärkeä osa hyvää palveluamme, koska meille ja yrityksellesi tärkeintä on nimenomaan se, että toimistosi toimii.


Tee avullamme tiloistasi yrityksesi näköinen, viihtyisä ja aikaa kestävä viihtyisä työpaikka. Hanki yrityksen toimistokalusteet paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä saat konttorikalusteet 30 vuoden kokemuksella Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla.
Etenkin avokonttorissa kannattaa satsata tilaa jakaviin sermeihin. Meiltä saat Adin tilanjakajat monessa eri koossa. Osassa sermeistä on mukana myös äänieristetäyte_


Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Adi

Asiakastarinat

Laadukkaat ja käytännölliset toimistokalusteet ovat tärkeä osa toimistohotellia

Laadukkaat ja käytännölliset toimistokalusteet ovat tärkeä osa toimistohotellia

Energia Kiinteistöt Oy tuottaa innovatiivisia kiinteistöratkaisuja. Kiinteistöjen suunnittelussa ja toteutuksessa pyrkimyksenä on hakea optimaalinen ratkaisu asiakkaan tarpeisiin ja alusta saakka huolehtia myös kiinteistöjen vuokralaisten kytkeytymisestä uuteen ympäristöönsä. Tällä periaatteella on toteutettu Pyhäjoella Ollinmäen teollisuusalueella sijaitseva toimistohotelli Energy Tower, jonka toimistokalusteet toimitti kokonaisvaltaisena ratkaisuna Keski-Pohjanmaan Konttoripiste.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.