Meiltä löydät monipuolisesti ergonomiset hiiret toimistoosi. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat ergonomiaa edistävät hiiret yrityksesi työntekijöille.
Ergonominen hiiri edistää omalta osaltaan ergonomista työasentoa ja vähentää esimerkiksi käsiin tai hartioihin kohdistuvaa rasitusta työpisteellä.

Laadukas ergonominen hiiri on hyvin muotoiltu ja sopivan herkkä. Herkkä hiiri reagoi paremmin käyttäjänsä liikkeisiin ja siksi sitä voi hallita pienemmillä käden liikkeillä. Pienemmät liikkeet säästävät ranteita ja kyynärpäitä. Käyttömukavuus on hiiressä tärkeää, sillä jos hiiri ei toimi sujuvasti ja pehmeästi, käyttäjä stressaantuu, jännittää käsiään ja hartioitaan ja työpisteen ergonomia heikkenee.

Yleisin ergonominen tietokoneen hiiri on usein rullahiiri eli RollerMouse tai pystyhiiri. Näppäimistön keskelle sijoitettu ohjaustangolla varustettu hiiriohjain eli rullahiiri on helppo hallittava ja se tuntuu kevyeltä käytössä. Keskitetyn hiiren ansiosta hiirikädellä ei tarvitse kurotella kauas. Kädet pysyvät aina ergonomisella työalueella ja rullahiirtä on helppo käyttää molemmilla käsillä. RollerMouse hiiriohjain on rullahiirien kehityksen kärkeä.

Pystyhiiri pitää muotoilunsa ansiosta käyttäjän käden luonnollisessa asennossa. Pystyhiiri vähentää käsivarren kiertymistä, parantaa käyttömukavuutta ja ennen kaikkea vähentää rasitusvammoja. Pystyhiiren käyttöön tottuu nopeasti päivän mittaisella harjoittelulla.

Ergonomiset hiiret kuten rullahiiret ja pystyhiiret saat toimistoosi paikalliselta ja palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla. Löydä sopiva tietokonehiiri avullamme, yhteystietomme alla!

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Salli

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.