Ilmoitustaulut: Korkkitaulut ja kangastaulut yrityksille

Lue lisää

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia Lintexin ilmoitustauluja. Voit valita ilmoitustaulun pintamateriaalin toiveidesi mukaan: meiltä saat korkkitaulut, kangastaulut ja pellavapintaiset ilmoitustaulut.
Ilmoitustauluja on saatavilla useilla eri mitoilla ja ne voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan käyttötarkoituksen ja -tilan mukaan. Voit valita useimpiin ilmoitustauluihimme joko luonnonvärisen tai valkoisen alumiinikehyksen muovi- tai jiirikulmilla.

Mikäli tarvitset siirreltäviä ilmoitustauluja, myös se onnistuu. Saat meiltä Ilmoitustaulut halutessasi myös pyörillä varustettuna.

Korkkitaulut


Saat kauttamme Lintexin näppärät ja tyylikkäät kehyksettömät korkkitaulut.

Bloc-korkkitaulujen kiinnityspinta on tehty korkealaatuisesta massiivikorkista. Kyseisessä korkkitaulussa on kevyesti pyöristetyt kulma ja se on helppo sijoittaa seinälle yksikseen. Korkkitaulun syvyys seinästä on 50 mm ja se kiinnitetään seinään piilokiinnitysheloilla.

Bloc-korkkitaulun ovat suunnitelleet Christian Halleröd & Matti Klenell.

Lintex Bloc-korkkitaulu kuvassa oikealla.
Lintex Bloc-korkkitaulu kuvassa oikealla.

Air-korkkitaulu on tyylikäs luonnonpuristekorkista tehty ilmoitustaulu, jossa ei ole kehyksiä. Taulun reuna on viistossa, mikä antaa leijuvan vaikutelman seinällä. Seinäkiinnityskiskot ovat taulun takana valmiiksi ruuvattuina, joten tilausta tehdessäsi on hyvä varmistaa haluttu asennussuunta.

Air-korkkitaulun syvyys seinästä on 22 mm ja se kiinnitetään seinään piilokiinnityslistoilla.

Lintex Air-korkkitaulu
Lintex Air-korkkitaulu
Lintex Air-korkkitaulu
Lintex Air-korkkitaulu


Kangastaulut


Mikäli kangaspinta miellyttää korkkia enemmän, saat meiltä myös Lintexin perinteiset kangastaulut.

Textile-kangastaulu on perinteinen ilmoitustaulu, jossa kangas on käännetty levyn taakse. Kangastaulu on saatavana neljällä eri kankaalla, joissa useita eri värivaihtoehtoja. Kankaita on kahdessa eri hintaryhmässä: A - Cara, Xpress, Fiji ja B - Blazer Lite.

Seinäkiinnityskiskot ovat taulun takana valmiiksi ruuvattuina, mutta asennussuunta voidaan muuttaa tilauksesta. Textile-kangastaulun syvyys seinästä 20 mm ja se kiinnitetään seinään piilokiinnityslistoilla.

Lintex Textile-kangastaulu
Lintex Textile-kangastaulu

Boarder-kangastaulu on klassinen kankainen ilmoitustaulu, joka on saatavana kolmella eri kankaalla (Cara, Xpress ja Fiji) ja usealla eri värillä. Taulua kiertää luonnonvärinen alumiinikehys, johon voi valita muovi- tai jiirikulmat. Border-kangastaulu on saatavana myös valkoisella alumiinikehyksellä. Taulu voidaan asentaa joko pystyyn tai vaakaan.

Boarder-kangastaulun syvyys seinästä on 19 mm ja se kiinnitetään seinään piilokiinnitysheloilla.

Lintex Boarder-kangastaulu
Lintex Boarder-kangastaulu
Lintex Boarder-kangastaulu
Lintex Boarder-kangastaulu


Pellavataulut


Wood-pellavataulu on pellavakankaalla verhoiltu ilmoitustaulu, jota kiertää massiivipuinen tammikehys. Yksinkertaiset ja suorat linjat tekevät taulusta tyylikkään ja se sopiikin mihin tahansa oppimis- ja toimistoympäristöön. Saat Wood-ilmoitustaulun myös teräsemalipintaisena.

Wood-pellavataulun syvyys seinästä on 20 mm ja se kiinnitetään seinään piilokiinnityslistoilla. Design Christian Halleröd.

Lintex Wood-pellavataulu
Lintex Wood-pellavataulu

Boarder pellava- ja korkkitaulu on klassinen ilmoitustaulu, joka on saatavana joko pellavakankaalla tai luonnonpuristekorkilla. Taulussa on luonnonvärinen alumiinikehys ja muovikulmat. Ilmoitustaulu on saatavana useilla eri mitoilla ja se voidaan asentaa joko pystyyn tai vaakaan. Saat halutessasi Boarder-pellava/korkkitaulun myös valkoisella alumiinikehyksellä ja jiirikulmilla.

Boarder-pellava/korkkitaulun syvyys seinästä on 19 mm ja se kiinnitetään seinään piilokiinnitysheloilla.

Lintex Boarder-ilmoitustaulu pellavakankaalla.
Lintex Boarder-ilmoitustaulu pellavakankaalla.
Lintex Boarder-ilmoitustaulu luonnonpuristekorkilla.
Lintex Boarder-ilmoitustaulu luonnonpuristekorkilla.


Ilmoitustaulut paikalliselta asiantuntijalta


Hanki ilmoitustaulut toimistoosi paikalliselta ja palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä. Toimimme Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Sinua palvelevat
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.