Nopeat, vakaat ja toimivat yhteydet mahdollistavat keskeytyksettömän ja sujuvan työnteon niin puhelin- kuin tietoliikennepuolella. Konttoripisteen asiantuntijat auttavat päivittämään yrityksesi operaattori- ja laitepuolen asiat kerralla kuntoon. Kauttamme hoituu myös nopeat JNT:n kuituliittymät yrityksille.

JNT:n nopeat ja luotettavat kuituliittymät


Tarvitsetko apua kuituliittymäasioissa? Emoyhtiömme JNT:n kuituliittymäverkosto ulottuu tällä hetkellä Kokkolasta Maalahteen.

JNT:n kuitutekniikka tarjoaa seudun nopeimman, tehokkaimman ja vakaimman internet-yhteyden, joka helpottaa ja tehostaa työskentelyäsi.

Kuituliittymäasioissa Kokkolan alueella sinua palvelee Jonas Holmberg, p. 06 786 8334 tai sähköpostitse jonas.holmberg@jnt.fi.

Lue lisää JNT kuidusta


Puhelinliittymät DNA yrityspalveluiden kautta


Konttoripiste tarjoaa laajan valikoiman DNA:n yrityspalveluja ja laitteita. Konttoripisteen ammattitaitoiset myyjät hoitavat yrityksesi operaattoripalvelut kuntoon yhteistyössä DNA:n kanssa.

Konttoripiste hoitaa


  • Kartoitamme nykytilanteesi operaattori- ja laitepuolella
  • Päivitämme sopimukset vastaamaan liiketoiminnan tarpeita
  • Kauttamme hoituu tarjoukset, sopimukset ja tilauksetLisätietoa DNA:n tuotteista ja palveluista


Olemme paikallinen, palveleva ja kokenut ICT-asiantuntija, joka panostaa ennen kaikkea asiakaspalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhdessä järjestämme yrityksesi IT-palvelut niin, että saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut niin laitteisiin, ohjelmistoihin kuin huoltoon ja ylläpitoonkin.

Toimipisteemme löydät Kokkolasta, Pietarsaaresta, Kannuksesta, Raahesta, Ylivieskasta ja Oulusta. Yhteystietomme löydät alta!


Sinua palvelevat
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.