Meiltä saat monipuolisesti erilaiset paperisilppurit toimistoosi pienistä paperisilppureista suuriin osastokäyttöisiin asiakirjatuhoojiin. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat asiakirjatuhoojat yrityksellesi, jotta arkaluontoiset paperit eivät päädy vääriin käsiin. Paperisilppuri tai asiakirjatuhooja on yksinkertainen väline huolehtia yrityksesi tietoturvasta.
Hyvä paperisilppuri on hiljainen, nopea ja tehokas, mutta muutama muukin seikka kannattaa huomioida hankinnassa. Asiakirjasilppuria hankittaessa tärkeää on riittävä kapasiteetti paperien vastaanottoon, sopivan turvaluokan valinta asiakirjojen arkaluontoisuuden mukaan, säiliön tilavuus ja silpun koko sekä se, onko asiakirjatuhooja henkilö- vai osastokohtaiseen käyttöön. Pienempiin toimistoihin ja vähemmän arkaluontoisille papereille riittää usein suoraan leikkaava paperisilppuri, kun taas salaisten asiapapereiden tuhoamiseen vaaditaan ristiin leikkaavaa asiakirjatuhoojaa.

Meiltä löydät mm. laadukkaat EBA-paperisilppurit ja -asiakirjatuhoojat. Hanki paperisilppurit toimistoosi paikalliselta ja palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Sinua palvelevat
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.