Tietokoneet yrityksille

Lue lisää

Meiltä löytyy tietokone jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen etsitpä sitten konetta työpöydälle, liikkuvaan käyttöön, CAD-suunnitteluun tai palvelimeksi. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät yrityksellesi kaiken kokoiset ja kaiken hintaiset kannettavat tietokoneet, tabletit, työasemat, tehotyöasemat, ultrabookit ja tietokoneiden ohjelmistot sekä oheislaitteet.
Asiakaspalvelumme tekee tietokoneen hankinnan sinulle helpoksi: löydämme sinulle toiveittesi perusteella oikeat tietokoneet ja teemme käyttöönoton helpoksi esiasentamalla laitteet. Lisäksi tarjoamme laitteisiin esim. kolmen vuoden On-Site takuun. Vakioitu työasemaympäristö säästää merkittävästi tulevissa ylläpitokuluissa.

Laitetaan koko tietokonepaketti kerralla kuntoon! Kattavasta valikoimastamme löydät Fujitsu -, HP-, Apple- DELL-. ja Lenovo -tietokoneet. Esimerkiksi Fujitsu Siemens tietokone on oiva ratkaisu toimistojen tehotyöasemaksi.


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste auttaa hankkimaan tietokoneet Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa ja tietysti lähikunnissa. Tule käymään ja katsotaan yhdessä, mikä on juuri sinulle hyvä tietokone.
Tietokoneet käyttötarkoituksen mukaan


Kannettavat tietokoneet liikkuvaan työhön


Meiltä löytyy kannettava tietokone jokaiseen toimistoon ja jokaiselle työmatkalle etsitpä sitten tehoja, telakkaan kiinnitettäviä ratkaisuja tai pientä ja näppärää kokoa. Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät yrityksellesi kaiken kokoiset ja kaiken hintaiset kannettavat tietokoneet.


Luotettavat työasemat toimistoihin


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy pöytätietokoneet jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen. Pöytätietokone on työpöydällä tai sen läheisyydessä pidettävä toimistotyössä käytettävä tietokone, siis todellinen toimistojen luottotyöväline. Pöytätietokoneesta käytetään usein myös termiä työasema. Meiltä hankit yrityksellesi kaiken kokoiset ja kaiken hintaiset pöytäkoneet ja ennen kaikkea kattavat työasemapalvelut.


Tehotyöasemat sujuvaan suunnitteluun


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy tehotyöasemat jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen. Tehotyöasema on erityisen tehokas tietokone, yleensä nimenomaan tehokas pöytätietokone, jota käyttävät työssään raskaita ammattilaisohjelmistoja hyödyntävät suunnittelijat ja mallintajat. Tehotyöasema on sopiva tietokone cad-käyttöön, 3d-suunnitteluun ja graafiseen suunnitteluun ja mallintamiseen.


Tabletit eli taulutietokoneet yrityksille


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy tabletit jokaiseen toimistoon ja jokaiseen tarpeeseen. Tabletti eli taulutietokone on vallannut jalansijaa nopeasti kätevän kokonsa, nopeutensa ja käytettävyytensä ansiosta. Tablettitietokone on yksiosainen kosketusnäytöllinen kannettava tietokone, mutta siinä on usein myös alypuhelimelle tyypillisiä ominaisuuksia. Taulutietokoneessa fyysinen näppäimistö on korvattu virtuaalisella tai suojukseen integroidulla näppäimistöllä.


Ohuet, nopeat ja virtapihit ultrabookit yrityksille


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy ultrabookit jokaiselle yritykselle ja jokaiseen tarpeeseen. Ultrabook on kevyttä, nopeaa ja virtapihiä läppäriä liikkuvaan työhön kaipaavan valinta ja ultrabookit ovatkin käytännössä syrjäyttäneet miniläppärit tänä päivänä.


Tietokoneen oheislaitteet asiantuntemuksella


Tietokoneen oheislaite on tietokoneeseen liitettävä erillinen laite, jonka käyttöönotto vaatii usein vähintään oheislaitteen ohjelmiston asennuksen. Oheislaitteita ovat esimerkiksi syöttö-, tulostus- ja tallennusvälineet. Kategoria on erittäin laaja ja sisältää mm. tulostimet, hiiret, näppäimistöt, ulkoiset kovalevyt, näytöt ja vaikkapa USB-muistitikut. Oheislaitteiden avulla otat kaiken hyödyn irti tietokoneestasi.


Oikeat ohjelmistot toimistotyöhön


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä hankit kattavan laite- ja järjestelmävalikoimamme lisäksi laajan valikoiman erilaisia sovelluksia kuten toimisto-ohjelmistot ja tietoturvaohjelmistot. Olemme Microsoftin sertifioima jälleenmyyjä eli meiltä saat kaikki maailman suurimman ohjelmistotalon tuottamat sovellukset. Meiltä saat asiantuntevaa apua, onpa sitten tarkoitus hankkia virustorjuntaohjelmisto, kirjanpito- tai taloushallinto ohjelmisto, office-ohjelmat, laskutusohjelma, crm-ohjelma, projektinhallintaohjelma tai asiakirjahallintaohjelma.

Älä unohda tietoturvaa. Nykypäivänä sen merkitystä ei voi vähätellä. Tietojen turvaaminen on yrityksellesi elintärkeää ja siksi tietoturva on järkevä sijoitus. Me tarjoamme F-Securen tietoturvaratkaisut.


Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


AppleBrotherEpsonF-SecureFujitsuHewlett-PackardMicrosoft

Asiakastarinat

Laatukäsikirja ja toimiva ICT pitävät Relino Pipen paketin kasassa

Laatukäsikirja ja toimiva ICT pitävät Relino Pipen paketin kasassa

Pietarsaarelainen Relino Pipe aloitti liiketoimintansa vuonna 2010 kolmen työntekijän voimin. Yritys on kasvanut nopeasti ja työllistää tänä päivänä 35 henkilöä. Hallittu, nopea kasvu on ollut mahdollista heti alussa luodun laatujärjestelmän avulla. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on ollut mukana Relino Pipen taipaleella alusta asti toimittamalla yritykselle elintärkeät ICT-palvelut ja tulostuksenhallinnan ratkaisut.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.