Olemme täyden palvelun ICT-talo ja tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalveluita. Meiltä löytyy laitteiden lisäksi yrityksellesi tarpeen mukaan oma IT-tuki ja vaikka nimetty oma IT-tukihenkilö. Palvelemme yritys ja julkishallinnon asiakkaita kaikissa IT-asennukseen, IT-ylläpitoon ja IT-huoltoon liittyvissä asioissa.
Olemme Konica Minolta ja InterMarketing valtuutettu huoltoliike. Onpa kyseessä tietokonehuolto, tulostinhuolto tai mikä tahansa atk-huolto, myymälätilojemme yhteydessä on nykyaikaiset huoltotilat. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan huolto ja IT-ylläpito tehdään paikanpäällä yrityksesi tiloissa. Koemme tärkeäksi tarjota asiakkaillemme toimivan ja asianmukaisen huolto- ja ylläpitopalvelun.

Tarjoamme käyttöösi valtakunnallisen huolto- ja ylläpitoverkoston. Muistathan, että verkostomme kautta käytettävissäsi on kaikki Data Group-ketjun toimipisteet kattaen sekä IT- että Konica Minolta-huollot.

Huoltopalvelun lisäksi meiltä löytyy kattava ATK-tuki. Konttoripisteen etätuki auttaa ensi hätään ja tarvittaessa tulemme käymään paikan päällä henkilökohtaisesti.

Järjestä yrityksesi IT-ylläpito, huolto- ja tukipalvelu asiantuntijan avulla. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa yrityksellesi kattavat ylläpitopalvelut Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa.

Etätuki


Kirjaudu etätukeen

Sinua palvelevat
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.