Olemme täyden palvelun ICT-talo ja tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalveluita. Meiltä löytyy laitteiden lisäksi yrityksellesi tarpeen mukaan oma IT-tuki ja vaikka nimetty oma IT-tukihenkilö. Palvelemme yritys ja julkishallinnon asiakkaita kaikissa IT-asennukseen, IT-ylläpitoon ja IT-huoltoon liittyvissä asioissa.
Olemme Konica Minolta ja InterMarketing valtuutettu huoltoliike. Onpa kyseessä tietokonehuolto, tulostinhuolto tai mikä tahansa atk-huolto, myymälätilojemme yhteydessä on nykyaikaiset huoltotilat. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan huolto ja IT-ylläpito tehdään paikanpäällä yrityksesi tiloissa. Koemme tärkeäksi tarjota asiakkaillemme toimivan ja asianmukaisen huolto- ja ylläpitopalvelun.

Tarjoamme käyttöösi valtakunnallisen huolto- ja ylläpitoverkoston. Muistathan, että verkostomme kautta käytettävissäsi on kaikki Data Group-ketjun toimipisteet kattaen sekä IT- että Konica Minolta-huollot.

Huoltopalvelun lisäksi meiltä löytyy kattava ATK-tuki. Konttoripisteen etätuki auttaa ensi hätään ja tarvittaessa tulemme käymään paikan päällä henkilökohtaisesti.

Järjestä yrityksesi IT-ylläpito, huolto- ja tukipalvelu asiantuntijan avulla. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa yrityksellesi kattavat ylläpitopalvelut Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa.

Etätuki


Kirjaudu etätukeen

Sinua palvelevat
Asiakastarinat

Tilitoimisto Pulkkinen hakee kasvua humoristisella markkinoinnilla

Tilitoimisto Pulkkinen hakee kasvua humoristisella markkinoinnilla

"Testaa tilitoimistosuhteesi", kehottaa Tilitoimisto Pulkkinen somekanavillaan. Humoristisella markkinoinnilla pyritään välittämään työpaikalla huokuvaa rentoa fiilistä myös nykyisten ja uusien asiakkaiden suuntaan. Kahdeksan henkeä työllistävä tilitoimisto luovutti vuodenvaihteen jälkeen IT-tuen ohjakset Konttoripisteen käsiin. Yhteistyö on sujuvaa paikallisen kumppanin kanssa ja erityisen tyytyväisiä Pulkkisella ollaan Konttoripisteen tapaan hoitaa reklamaatiot ja ratkaista eteen tulevat ongelmat.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.