Kopiointi ja tulostus yrityksille

Lue lisää

Onko kopiointi ja tulostus järjestetty organisaatiossasi mahdollisimman tehokkaalla tavalla? Nykyaikaisessa digitaalisessa toimistossa vuosittain tulostettavien asiakirjojen määrä on valtava. Oikeilla tulostimilla ja kokonaisvaltaisella tulostuksen hallinnalla säästät kustannuksissa, tehostat henkilökunnan työskentelyä ja varmistat tietoturvalliset tulostustavat. Järjestä yrityksesi kopiointi ja tulostus asiantuntijan avulla.
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa kaikenkokoisiin toimistoihin kattavasti tulostimet, tulostinmusteet, monitoimilaitteet ja skannerit. Edustamme tuotemerkkejä Konica Minolta, Brother ja Epson.

Toimivan toimiston kannalta tärkeintä on kuitenkin sujuva tulostuksenhallintajärjestelmä. Tarjoamme kokonaisvaltaiset tulostuksenhallinta ratkaisut aina laitteiston ja tulostuksenhallintajärjestelmän suunnittelusta käyttökoulutukseen, huoltoon ja ylläpitoon. Laadukas tulostuksen hallinta on tärkeä osa tehokasta ja turvallista asiakirjahallintaa, jonka tarkoituksena on varmistaa luotettavien ja käyttökelpoisten asiakirjojen tuottaminen, säilyttäminen ja jakaminen.

Tulostuksen hallinnan avulla:


  • Saat oikean kokoiset laitteet toimistollesi
  • Huolehdit tulostuksen tietoturvasta
  • Hallitset kaikkia laitteita yhdestä käyttöliittymästä
  • Hallitset käyttäjiä
  • Hallitset kustannuksia
  • Saat toimivan ylläpidon ja huollonKonica Minolta hallitsee kopioinnin, skannauksen ja tulostuksen


Meiltä saat Konica Minoltan tuoteperheen ratkaisut kopiointiin, tulostukseen ja asiakirjanhallintaan. Ja mikä tärkeintä saat ne huolto- ja ylläpitosopimuksella! Myös leasing-rahoitus hoituu kauttamme.

Konica Minolta tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman kaikille digitaalisen tulostamisen osa-alueille. Kopiointi, tulostus, skannaus, faksaus, kustannusten seuranta, asiakirjahallinta, tietoturva, liitettävyys jne. voidaan kaikki yhdistää yhdeksi käteväksi työnkuluksi.

Konica Minoltan monitoimiset bizhub-järjestelmät (mustavalko- ja/tai värijärjestelmä) ovat ammattitason ratkaisu kaiken kokoisille toimistoille. Ratkaisuissa painottuvat selkeä asiakaslähtöisyys, tehostettu tuottavuus ja kehittyneet huoltotyökalut ja huoltopalvelut. Konica Minolta tarjoaa alan uusinta teknologiaa. Monitoimijärjestelmät ovat turvallinen sijoitus, sillä niiden huipputeknologia säilyttää asemansa ja arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Tulostuksen hallinnassa tärkeintä ei ole pelkät laitteet vaan se, että teknologia räätälöidään juuri sinun yritystäsi varten yhdeksi sujuvaksi työnkuluksi. Meidän avullamme varmistat, että sinulla on oikean kokoiset laitteet, helppo käyttäjien ja laitteiden etähallinta sekä luotettava ylläpito ja huolto.

Tuloslaitteet ja -tarvikkeet käyttötarkoituksen mukaan


Tulostimet


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löytyy sopiva tulostin kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille toimialasta riippumatta. Hanki tulostimet meiltä, saat asiantuntevaa apua laitehankinnoissa ja tarvittaessa myös ratkaisut toimistosi kokonaisvaltaiseen tulostuksenhallintaan.

Toimiva teknologia ja oikeat laitteet ovat tulostuksen työnkulussa tärkeässä roolissa. Jo pelkkien kustannusten vuoksi on tärkeää, että toimiston tulostimet ovat oikean kokoiset ja ominaisuuksiltaan sopivat juuri sinun toimistoosi. Meiltä löytyy tarpeesi mukaan oikea tulostin, olipa se sitten lasertulostin, mustesuihkutulostin tai järeämpi monitoimilaite. Mustesuihkutulostin on oikea hankinta silloin, kun laitteen edulliset hankintakustannukset ovat tärkein kriteeri ja tulostat paljon kuvia ja vähän tekstiä. Kun tulostus on säännöllistä tulostimen ominaisuudet ja käyttökustannukset ovat hankintahintaa tärkeämpiä tekijöitä. Silloin lasertulostin on oikea valinta, koska käyttökustannukset jäävät huomattavasti mustesuihkutulostinta alhaisemmaksi.

Edustamme tuotemerkkejä Brother ja Konica Minolta. Brother-tulostin on usein riittävä ratkaisu mikroyrityksille, osastolle tai kotitoimistoille tulostamiseen, kopiointiin ja skannaamiseen. Brother-tulostimet löydät kattavasti niin mustesuihku- kuin lasertulostimenakin. Konica Minoltan tulostimet ja monitoimilaitteet puolestaan tarjoavat ratkaisut isoillekin yhteisölle tulostamisesta koko asiakirjahallinnan yhtenäiseen työnkulkuun.


Monitoimilaitteet


Monitoimilaite tulostaa, kopioi, skannaa ja tarvittaessa vielä faksaakin. Monitoimilaitteita on saatavilla sekä mustesuihkutekniikalla että lasertekniikalla. Onko tarpeesi nopea ja helppokäyttöinen monitoimilasertulostin mustavalkotulostukseen vai laadukas ja kustannustehokas värilasermonitoimilaite? Vai sopivan kokoinen ja nopea värimustesuihkumonitoimilaite?

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät monitoimilaitteet kaiken kokoisiin toimistoihin. Laitteiden lisäksi saat asiantuntevaa palvelua, jonka avulla suunnittelemme ja toteutamme monitoimitulostimet kattavaksi, tehokkaaksi ja kustannuksia karsivaksi toimistojärjestelmäksi. Ja mikä parasta, saat monitoimilaitteet ja järjestelmät kattavalla ja luotettavalla huolto- ja ylläpitosopimuksella.

Konica Minolta ja Brother monitoimilaitteet

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen tuotevalikoimasta löydät Konica Minolta- ja Brother-monitoimilaitteet.

Brother tarjoaa monitoimilaitteet supernopeista työryhmäkäyttöön ja vaativiin tulostusympäristöihin tarkoitetuista monitoimilasereista pienempiin työpöydälle ja korkealaatuiseen väritulostukseen sopiviin värimustesuihkulaitteisiin.

Konica Minoltan eri nopeuksiset, monitoimiset bizhub-järjestelmät sopivat kaikenkokoisiin toimistoihin. Kattavaan valikoimaan kuuluvat monipuoliset värimonitoimijärjestelmät, palkitut värilasertulostimet, mukautuvat mustavalkoiset monitoimijärjestelmät, kattava valikoima mustavalkotulostimia pöytämalleista työryhmän ratkaisuihin, tuotantokoneet sekä myös kustannustehokkaat ja tilaa säästävät monitoimitulostimet.


Skannerit


Skanneri eli kuvanlukija muuntaa kaksiulotteisen kohteen kuvatiedostoksi. Toimistoissa käyttötarkoituksena on yleensä asiakirjojen, valokuvien tai filmien skannaaminen ja joka toimistoon löytyy varmasti oikea skanneri käyttötarkoituksen mukaan.

Arkkiskannerit sopivat erinomaisesti yrityksille ja viranomaisille asiakirjahallintaan. Valokuvaskanneri on oiva apuväline valokuvauksen harrastajille ja valokuvaajille, kun filmit ja kuvat pitää digitoida laadukkaasti. Taidekuvaskanneri tuottaa graafisen alan töissä vaadittavia teräviä ja tarkkoja skannauksia.

Nykyaikaisella skannerilla skannaat, tallennat ja jaat kuvat ja asiakirjat nopeasti ja helposti. Nykyään skannereissa, etenkin arkkiskannereissa, on yleensä verkkovalmius ja skannausohjelma automaattista asiakirjanhallintajärjestelmiin jakamista varten.


Kopiokoneet


Kopiokone, kopiokone, kopiokone. Kopiokoneet ovat nykypäivänä monitoimilaitteita, joilla onnistuu yleensä myös skannaus ja tulostus. Kopiokoneiden ja monitoimilaitteiden kehityksen ansiosta toimistoissa tehdään yhä useampia ja suurempia kopiointitöitä itse. Tämä asettaa omat vaatimuksensa tulostusympäristölle, tulostuksenhallintajärjestelmälle ja työnkululle, jotta työt hoituvat tehokkaasti ja kustannukset pysyvät kurissa.

Kopiokone ei ole enää pelkkä kopiokone vaan osa digitaalista asiakirjajärjestelmää. Kopiokone kannattaa hankkia toimistosi tarpeen mukaan, sillä nykyaikaiset kopiokoneet voivat toimia myös keskitettynä tulostimena, jolloin huone- tai henkilökohtaisia tulostimia ei tarvita.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa kopiokoneet ja monitoimilaitteet, mutta myös kokonaisvaltaiset ratkaisut nopeampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn asiakirjahallintajärjestelmien avulla. Kopiokoneiden mallistomme ulottuu pienikokoisista mustavalkoisista kopiokoneista isoillekin työryhmille soveltuviin nopeisiin värikopiokoneisiin ja monitoimilaitteisiin.

Päätuotemerkkimme on laadukas ja luotettava Konica Minolta. Meillä onnistuu myös kopiokone leasing.


Tulostinmusteet ja värikasetit


Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät myös sopivat musteet tulostimiin käyttötarkoituksesi mukaan. Hanki oikeanlaiset tulostimen musteet asiantuntevalta toimittajalta.

Nykyaikaiset mustesuihkutulostimet ovat hinnaltaan edullisia ja siksi todella yleisessä käytössä. Mustesuihkutulostin on oikea hankinta silloin, kun laitteen edulliset hankintakustannukset ovat tärkein kriteeri.

Myös tulostinmusteet ovat kehittyneet niin, että mustesuihkutulostimilla saadaan tehtyä korkealaatuisia ja kestäviä tulostuksia vaativammassakin käytössä. Mustesuihkutulostin onkin nykyään yleisimmin käytetty valokuvien vedostusmenetelmä. Jos tulostat paljon kuvia ja vähän tekstiä valintasi on mustesuihkutulostin ja siihen sopiva tulostinmuste.

Kun tulostus on säännöllistä, tulostat kerralla kymmeniä tai jopa satoja sivuja ja tulosteilta vaaditaan laatua, tulostimen ominaisuudet ja käyttökustannukset ovat hankintahintaa tärkeämpiä tekijöitä. Silloin lasertulostin on oikea valinta, koska sen käyttökustannukset jäävät huomattavasti mustesuihkutulostinta alhaisemmaksi. Lasertulostin muste on edullisempaa ja värikasetit myös kestävät pidempään.

Hanki tulostinvärit yrityksellesi paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta.


Meiltä löytyy palvelua ja kopioinnin ja tulostuksen ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Myymälämme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa. Palvelemme luonnollisesti myös näiden paikkakukuntien lähialueita. Ota yhteyttä tai tule käymään, yhteystietomme löydät alta!


Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


BrotherKonica-Minolta

Asiakastarinat

Asiakasymmärrys kasvattaa Feelian valmisruuan kysyntää

Asiakasymmärrys kasvattaa Feelian valmisruuan kysyntää

Feelian toimitusjohtaja Jukka Ojalalla on selvä näkemys siitä, miksi pyhäntäläinen valmisruokavalmistaja on kasvanut kovaa ja kannattavasti viimeisen reilun viiden vuoden aikana. Yhtiön kasvustrategia vastaa ajan kuvaan ja puhuttelee Feelian asiakkaina olevia yrityksiä monella tavalla.

- Emme valmista ja myy pelkkää ruokaa, vaan valmiita konsepteja ja toimivia ratkaisuja asiakasyrityksemme tarpeen mukaan. Ruokamme on laadukasta ja vahvasti kotimaista, mutta oikeastaan ruoan valmistus seuraa asiakaslähtöistä ajatteluamme. Tällä ajatusmallilla olemme vakiinnuttaneet itsellemme hyvän markkina-aseman koko Suomessa, Ojala valaisee.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.