Meiltä löytyy monipuolisesti erilaiset ergonomiset työtuolit kuten satulatuolit. Autamme valitsemaan oikeat ergonomiset tuolit toimistoosi.
Satulatuoli ja ergonomia ovat modernin toimistotyön erottamaton parivaljakko. Satulatuolin ratsastusta muistuttava istunta tarjoaa ryhdikkään ja luontevan asennon selälle. Satulatuolissa selkänojan tukea ei yleensä tarvita, mutta useampi satulatuoli selkänojalla kuuluu myös valikoimiimme. Selkänoja toimii tuolissa venyttelytukena.

Satulatuolissa on lähes aina pyörillä varustettu alaristikko, joka mahdollistaa helpon liikkumisen tuolilla. Samoin jalkojen suorempi asento helpottaa satulatuolilla liikkumista. Kaasujousen avulla tuolin voi säätää istujalle sopivaksi. Satulatuolin istuma-asento on normaalia korkeammalla, joten suosittelemme satulatuolin pariksi sähköpöytää, joka on helppo säätää korkeammalle tasolle satulatuolia käytettäessä.

Satulatuoli ja ergonomia ovat modernin toimistotyön erottamaton parivaljakko.
Satulatuoli ja ergonomia ovat modernin toimistotyön erottamaton parivaljakko.


Kotimaiset Salli Satulatuolit - suomalaisena käsityönä


Valikoimastamme löytyy laaja kattaus kotimaisen perheyrityksen Sallin ergonomisia satulatuoleja. Salli Satulatuoleja voi käyttää kaikessa istumatyössä sekä monissa työtehtävissä, joita tehdään yleensä seisten. Salli-konsepti voi lievittää pitkälle edenneitä vaivoja kuten huonoryhtisyyttä ja alaselän rappeumaa. Konseptin mukainen istuminen on suositeltavaa erityisesti kasvaville nuorille tavanomaisten ryhti- ja selkävaivojen ehkäisemiseksi.

Sallin Satulatuolit valmistetaan Rautalammilla. Tuolit tehdään viimeisteltynä ja huippulaatuisena suomalaisena käsityönä. Yrityksellä on käytössä moninkertainen laaduntarkkailu ja tuotteilla on pitkä takuu.

Sallin satulatuolivalikoima


Sallin satulatuoleista löytyy useita eri malleja ja kukin malli on laajasti räätälöitävissä. Voit valita makusi makuun useisiin tuoleihin kankaan ja sen värin sekä pyörien materiaalin ja värin. Tuoleihin on valittavissa myös erilaisia lisävarusteita. Seuraavassa on esitelty osa Sallin satulatuolimalleista. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista! Timon ja Hannun yhteystiedot löydät hieman alempaa.


Salli Swing
Kaksiosainen satulatuoli, jossa on kiinteä leveys. Helppokäyttöinen, sopii hyvin usean käyttäjän yhteiseksi tuoliksi. Useita värivaihtoehtoja, laajasti räätälöitävissä.

Salli SwingFit
Ergonominen istuin, joka myötäilee istujan liikkeitä. Treenaa selän ja vatsan syviä lihaksia työpäivän aikana! Useita värivaihtoehtoja, laajasti räätälöitävissä.Salli MultiAdjuster
Toimiva satulatuoli, jossa on monipuoliset säätömahdollisuudet vaativallekin käyttäjälle. Useita värivaihtoehtoja, laajasti räätälöitävissä.

Salli Twin
Kaksiosaisen istuin, jossa on kiinteä leveys ja kallistussäätö. Useita värivaihtoehtoja, laajasti räätälöitävissä.Salli Classic
Hyvä ergonominen satulatuoli naisille, jotka haluavat yksiosaisen istuimen. Suositellaan vain osa-aikaiseen käyttöön. Useita värivaihtoehtoja, laajasti räätälöitävissä.

Salli Care SwingFit
Liikettä myötäilevä aktiivi-istuin leveyssäädöllä. Saatavana vain mustana. Muuten laajasti räätälöitävissä.Hanki laadukkaat satulatuolit paikalliselta ja palvelelta asiantuntijalta


Laadukas satulatuoli tarjoaa ergonomiaa, mukavuutta ja toimivuutta yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin. Runsaasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva satulatuoli, satulatuoli selkänojalla tai muu aktiivituoli. Tuoteryhmän klassikko Salli-satulatuoli kuuluu luonnollisesti valikoimaamme.

Hanki satulatuolit toimistoon paikalliselta, palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla. Yhteystietomme löydät alta!

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Salli

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.