Pelkkä kassakone ei enää riitä myymälän tai kaupan rahaliikenteen sujuvaan pyörittämiseen. Digitaalisena aikana kassakoneet ovat osa kassajärjestelmää, joka toimii kassaohjelmiston avulla.
Yrityksen arkisen aherruksen keskellä tärkeintä on rutiinien sujuminen kaikissa tilanteissa ja erityisesti asiakaspalvelutilanteissa kassalla. Nykyajan vaatimusten mukaisesti hyvä kassajärjestelmä on tietojärjestelmäpohjainen, helppokäyttöinen ja toimintavarma. Yksittäiset kassakoneet ja taustalla oleva toiminnanohjausjärjestelmä ovat reaaliajassa yhteydessä toisiinsa. Tarvittaessa kassajärjestelmän voi rakentaa myös pilvipohjaiseksi.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste tarjoaa yrityksille Casio-kassakoneet ja Casio-kassajärjestelmät lisälaitteineen. Sovitamme kassajärjestelmän aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Kuuntelemme tarpeesi, suunnittelemme juuri sinulle mitoitetun kassajärjestelmän, koulutamme sinut kassakoneiden ja järjestelmän käyttöön ja tarjoamme luotettavan ja nopean ylläpidon ja huollon. Casio-kassakoneet ja järjestelmät ovat luotettava ja toimiva vaihtoehto kaiken kokoisiin kassapisteisiin.

Sinua palvelevat
Tuotemerkkimme


Casio

Asiakastarinat

Hyvää kassajärjestelmää on helppo käyttää ja hallita

Hyvää kassajärjestelmää on helppo käyttää ja hallita

- Hyvä kassajärjestelmä on nykyajan vaatimusten mukaisesti tietojärjestelmäpohjainen, helppokäyttöinen ja toimintavarma. Meillä olisi ainakin päivä pilalla, jos kassajärjestelmä kaatuisi ja joutuisimme kirjaamaan kaiken myynnin paperilapuille, sanoo Harjun Leipomon Marko-Yli-Tokola.

Lue lisää

Tutustu asiakastarinoihin
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.