Meiltä saat monipuolisesti erilaiset tarratulostimet niin toimistoihin kuin teollisuuteenkin.
Tarratulostin helpottaa organisointia tulostamalla nopeasti ja laadukkaasti erilaiset tarramerkinnät. Tuotemerkeistämme Zebra ja Brother P-touch tarratulostimet ovat laadukkaita ja luotettavia tarrakirjoittimia ja mallistostamme löydät oikean laitteen liikkuvaan työhön, toimistoon, yritykseen tai teollisuuteen. Zebra ja Brother P-touch tarratulostimilla luodut tarrat ovat korkealaatuisia ja kestäviä ja mallistostamme löytyy laitteita monessa eri hintaluokassa.

Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä löydät kannettavat mallit liikkuvaan työhön, helposti mukana kulkevat työpöytätulostimet, PC-mallit tietokoneeseen liitettäväksi, teollisuuskäyttöön tarkoitetut kestävät, luotettavat ja suuren suorituskyvyn tarratulostimet sekä sähkömiehille ja tietoliikennetyöntekijöille tarkoitetut tarratulostimet sähkö- ja kaapeliasennuksiin. Luonnollisesti saat meiltä myös tulostustarrat.

Tarratulostimet toimistoosi paikalliselta ja palvelevalta asiantuntijalta Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeltä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä lähialueilla.

Sinua palvelevat
Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.