Artome M10 on helppo älykalusteratkaisu esitysten luomiseen


30.04.2021

Artome M10 -älykaluste on muuntautumiskykyinen ratkaisu yrityksen esitystekniikkaan. Voit esittää ja tuottaa sisältöä henkilöille paikan päällä, mutta myös etäyhteyksien päässä oleville katsojille. Artome M10 Online Demo -etäesittelyitä on mahdollista saada 31.5. asti.


Kotimainen ja tyylikäs älykaluste on helppokäyttöinen ja muuntautumiskykyinen, joka sopii mihin tahansa tilaan muuntaen sen hetkessä Tarvitset vain vaalean seinän tai valkokankaan ja olet valmis luomaan upeita esityksiä tilaisuuksiin, koulutuksiin ja elämyksiin.

Full-HD laserprojektori, videokonferenssivalmius ja sisäänrakennettu äänentoisto riittävät isoihin tilaisuuksiin. Kuvakoko voidaan kasvattaa 60 tuumasta jopa 150 tuuman kokoiseksi.

Ylimääräisen tekniikan asentamisen ja kaapeloinnin voit unohtaa, sillä yhdistät vain Artome M10 tai langattomasti mobiililaitteeseen. Voit liittää laitteeseen useamman mikrofonin ja ulkoisen kaiuttimen.

Artome M10+ sisältää edellä mainittujen lisäksi myös Artome USB 3.0 hub ja äänikortin, integroidun kameran sekä langattoman pöytämikrofonin.

Kiinnostuitko Artome M10 -älykalusteesta? Artome järjestää Artome M10 Online Demo -etäesittelyitä 31.5. saakka. Jos haluat etäesittelyn, ota yhteyttä Konttoripisteen ammattilaisiin!

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.