EBA-asiakirjatuhoojat tarjoushintaan – Hyvästi paperikaaos


20.01.2021

EBA-asiakirjatuhooja lisää turvaa ja tehokkuutta asiakirjojen tuhoamiseen. EBA-valikoimasta löytyy sopiva asiakirjatuhooja sekä isoon toimistoon että pieneen työpisteeseen.

EBA-asiakirjatuhoojat ovat tarjouskampanjassa 30.4.2021 asti. Jutun lopusta löydät linkin kuvastoon, josta löydät tarkemmat kampanjahinnat.


Turvallinen ja helppokäyttöinen EBA-asiakirjatuhooja sisältää Safety Protection System (SPS) -turvasysteemin. SPS-ominaisuuksiin kuuluu:

• patentoitu ja sähköinen turvaläppä
• automaattinen pysäytys silppurin täyttyessä
• takaisinsyöttö- ja pysäytysautomatiikka silppurin ylikuormittuessa
• kaksinkertainen moottorin ylikuumenissuoja

EBA-asiakirjatuhoojissa on erityisen vahvat, teräksiset leikkuuterät. Terillä on elinikäinen takuu, edellyttäen että käytät laitetta oikein.

Leikkuuterien vahvuudesta kertoo se, että voit tuhota silppurilla myös vanhoja CD- ja DVD -levyjä, luottokortteja ja paperinivaskoja paperiliittimineen.

Lähes kaikki EBA:n silppurimallit leikkaavat ristileikkausta, joten lopputulos on takuuvarma.

DIN 66399 standardin turvaluokitus kertoo, kuinka pientä ja turvallista silppua asiakirjasilppuri tuottaa. EBA:n asiakirjatuhoojat tuottavat pienimmillään 0,8 x 5 mm (P-7) kokoista silppua ja suurimmillaan 6 mm (P-2).


Tässä pari maistiaista kampanjasta:


EBA 2326 C -asiakirjatuhooja leikkaa tehokkaasti asiakirjat, cd-levyt, luottokortit ja paperiliittimet ristileikkauksellaan. Voit syöttää silppuriin kerralla 21-23 paperiarkkia silputtavaksi. Säiliön tilavuus on 100 arkkia. Asiakirjatuhoojan tuottama silppu on kooltaan 4 x 40 mm.

Tarjoushinta 950 € (alv. 0 %)


EBA 1824 C on helposti sijoitettava asiakirjatuhooja, joka leikkaa 2 x 15 mm kokoista silppua. Säiliön tilavuus on 35 arkkia ja voit syöttää laitteeseen kerralla 9-11 paperiarkkia.

Tarjoushinta 550 € (alv. 0 %)

Saat lisätietoa asiakirjatuhoojien ominaisuuksista ja tarkemmat tarjoushinnat!

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.