Elias ja Alexander ovat Konttoripisteen uusimmat vahvistukset


15.03.2018

Elias Holmström ja Alexander Högdahl ovat uusimmat Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen työntekijät. Molemmat nuoret miehet ovat ehtineet työskennellä Konttoripisteellä jo jonkin aikaa ja ovat jo varmasti tuttuja osalle asiakkaistamme.

Elias Holmström (toinen vas.) ja Alexander Högdahl (toinen oik.) ovat Konttoripisteen uusimmat työntekijät. Jarkko Pelto-Arvo ja Miiko Seppänen myös mukana henkilöstön valokuvauksessa.

Konttoripisteen IT-palveluiden tiimi sai täydennystä kahdesta nuoresta miehestä.

Alexander Högdahl on 27-vuotias ja alun perin kotoisin Uusikaarlepyystä. Alexander työskentelee Konttoripisteen Pietarsaaren toimipisteessä teknisenä tukena ja vastaa myös myymälästä.

- Työtehtäväni on pääasiassa tietokoneiden ja monitoimilaitteiden . Aiemmin olen työskennellyt mm. rakennusalalla. Mutta olen aina ollut kiinnostunut tietokoneista ja informaatioteknologiasta ja kun tämä työpaikka tuli auki, päätin tarttua tilaisuuteen ja myös sain paikan, Alexander kertoo.

- Parasta työssäni on vianetsintä ja asiakkaan ongelmien korjaaminen. Tässä työssä pitää olla kärsivällinen. Ja pitää olla ystävällinen asiakkaita kohtaan sekä valmis kuuntelemaan heidän huoliaan. Pitää myös leikillä sanottuna tietää kaikesta kaikki. Teemme niin paljon eri töitä niin monien erilaisten laitteiden kanssa, Alexander nauraa.

- Uutta minulle on se, että vastaan myös Pietarsaaren myymälästä. Myyntityö on mielenkiintoista ja kaikki päivät ovat aina erilaisia. Hyvin on mennyt tähän asti, viihdyn Konttoripisteellä enkä ole kaivannut aiempiin töihin.

Eliaksen työharjoittelu muuttui vakituiseksi työsuhteeksi


Haapajärveltä alun perin kotoisin oleva Elias Holmström tuli vuonna 2014 Kokkolaan opiskelemaan ammattikorkeakoulu Centriaan. Tulevana kesänä hänen on tarkoitus valmistua ohjelmointi- ja viestintätekniikan insinööriksi. Toukokuussa 2017 Elias haki Konttoripisteelle työharjoitteluun ja sai paikan kesäksi. Elias työskentelee teknisessä palvelussa.

- Tuntui että pääsin hyvin mukaan porukkaan ja työt onnistuivat. Työsopimustani jatkettiinkin elokuusta vuoden loppuun. Vuoden vaihteessa huomasimme, että hommia riittää ja molemmin puolin on kiinnostusta jatkaa yhteistyötä, joten minulle tehtiin vakituinen työsopimus. Hyvin kävi. Kun teki kesäharjoittelun kunnolla, niin se poiki työpaikan, Elias kertaa.

- Tekniikan ala on sellainen, että olen harrastanut sitä jossain muodossa aina. Nyt kun pääsen toteuttamaan sitä myös työkseni, työ tuntuu todella motivoivalta ja aamulla on mukava tulla töihin. Parempaa työnantajaa on vaikea toivoa. Konttoripisteellä on äärimmäisen hyvä ilmapiiri, olen tuntenut itseni alusta asti tervetulleeksi ja työkavereita kiinnostaa aidosti toisten tekemiset ja kuulumiset.

- Tässä työssä onnistuminen vaatii sitä, että omaksuu uusia asioita nopeasti. Alan kehitys on todella nopeaa. Joskus jo työn ohessa pitää omaksua uusia vastaantulevia asioita, Elias pohtii oman onnistumisensa tekijöitä.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.