Haemme IT-asiantuntijoita tietojärjestelmä- ja tukipalveluihin


11.11.2019

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy hakee IT-asiantuntijoita tietojärjestelmä- ja tukipalveluihin Kokkolan ja Raahen toimipisteisiimme. Konttoripiste on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun tieto- ja toimistotekniikan laitetoimittaja sekä IT-palveluiden asiantuntijayritys. Konttoripisteellä on toimipisteet Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa ja luonnollisesti palvelemme myös niiden lähiympäristöä. Vuonna 2016 Konttoripiste palkittiin vuoden yrityksenä Kokkolassa.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen kehittävällä, käytännöllisellä sekä iloisella ja positiivisella otteella asioihin tarttuvaa oma-aloitteista, kehittymis- ja kehittämishaluista, joustavaa tiimipelaajaa, jolla on hyvä paineensietokyky ja vankka motivaatio.Tehtävässä menestyminen edellyttää vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä ymmärtää loppuasiakasta. Lisäksi toivomme, että olet ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka viihtyy itsenäisessä työssä ja kykenee myös noudattamaan ohjeita.

Asiantuntijana vastaat , neuvonnasta ja vikatilanteiden selvittämisestä. Tehtäviin kuuluu tietokoneiden, palvelimien, oheislaitteiden asentamista ja ylläpitoa.

Edellytämme IT -alan koulutusta ja aiempaa käytännön työkokemusta asiantuntijatehtävistä. Odotamme osaamista useammasta seuraavista osa-alueista:

- palvelimista, virtuaalialustoista, pilviteknologiasta
- Windows käyttöjärjestelmät
- O365
- tulostuksen hallinta ja turvatulostus
- Tietoliikenneteknologiat
- Mobiililaitteet ja niiden hallinta
- AV-laitteet
- Dokumentointi

Työ sisältää liikkumista, joten ajokortti ja auton päivittäinen käyttömahdollisuus on välttämätön työtehtävien hoitamisessa.
Arvostamme projektiosaamista tai kokemusta tietojärjestelmien välisten integraatioiden hallinnasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn. Tulet olemaan tärkeä osa IT-palveluiden tiimiä, joka vastaa IT -palveluympäristön kehittämisestä ja ylläpidosta kehitysmyönteisessä organisaatiossa. Tarjoamme sinulle myös tilaisuuden rakentaa tehtävänkuvaa omien vahvuuksiesi näköiseksi.

Lähetä hakemus 24.11.2019 mennessä osoitteeseen Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy, Heinolankaari 12, 67600 Kokkola

tai sähköisesti osoitteeseen

jarkko(at)kpkp.fi (Kokkolan toimipiste)
hannu(at)kpkp.fi (Raahen toimipiste)

Lisätietoja tehtävästä antavat

Kokkola:
Jarkko Pelto-Arvo
puh. 0400 973 290, jarkko(at)kpkp.fi

Raahe:
Hannu Vanhala
puh. 050 582 8718
hannu(at)kpkp.fi

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.