Hyvä energia ei katoa! Hyväntekeväisyystempaus!


06.03.2019

Konttoripiste on jo pitkään ja perinteisesti tarjonnut asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden käydä spinningissä keskiviikkoisin kello 16.30 Heinolankaaren Actilifen tiloissa.

Nyt lisäämme vähän maustetta soppaan. Oman kunnon kohottamisen lisäksi tarjoamme kaikille spinningissä kävijöille mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyyteen kuntopyörää polkemalla.
Homman idea on tämä:

Jos keskiviikosta 20.2.2019 alkaen onnistumme yhdessä kuluttamaan 75 000 kcal polkemalla kuntopyörää spinning-tuntien päättymiseen mennessä toukokuussa 2019…

Konttoripiste lahjoittaa Kokkolanseudun Hengitysyhdistys Ry:lle matkahappirikastimen.

Tämä laite mahdollistaa erilaisista hengityssairauksista kärsivien ihmisten helpomman liikkumisen ja matkustamisen kodin ulkopuolelle.

Nykytekniikalla rakennettu matkahappirikastin on kevyt kantaa mukana. Se auttaa olennaisesti muuten liikuntakykyistä lisähapen tarvitsijaa. Laite lisää käyttäjän omaa aktiivisuutta, antaa mahdollisuuden jatkaa normaalinkaltaista elämää, auttaa pitämään yleiskunnon parempana ja siten ehkäisee lisäsairastavuutta, kun ihminen ei ole sidottu liikkumattomaan elämään kotiinsa.

Kokkolanseudun Hengitysyhdistykseen kuuluu n. 400 jäsentä, joille kaikille vuorollaan laite tarjoaa helpotusta arkeen. Laitteen arvo on n. 2 500 €.

Poljetaan yhdessä tarvittava energiamäärä kasaan. Varmistetaan, että kyseinen hyvä energia menee hyötykäyttöön ja katoaa vain vyötäröltä. Tule keskiviikkona klo 16.30 Konttoripisteen hyvän mielen spinningiin.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.