Tervetuloa Konttoripisteen verkkokauppaan


10.06.2021

Jatkossa Konttoripisteellä voi tehdä tilauksia myös verkkokaupan kautta. Verkkokaupan perustamisen tarkoitus on palvella Konttoripisteen yritysasiakkaita entistä paremmin ja monipuolisemmin.


Vuorokausirytmi ihmisten työssä ja arjessa vaihtelee suuresti. Yhdelle on mahdotonta asioida myymälässä aukioloaikojen puitteissa. Toiselle on vaikeaa puhua puhelimessa kesken työpäivän.

Verkkokauppa ei ole sidottu kellonaikaan, vaan tilauksen voi tehdä silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Konttoripisteen yrittäjä Tuomo Lahti on huomannut vuosien saatossa asiakkaiden hankintojen siirtyvän entistä enemmän verkkokauppoihin.

- Verkkokaupan perustamisen tarkoitus oli laajentaa palvelutarjontaamme. Meillä on edelleen käytössä perinteiset vaihtoehdot kaupan käyntiin, eli myyjät, kiertävät edustajat ja yrityssopimukset. Verkkokauppa on yksi palvelu lisää tarjontaamme, Lahti perustelee.

Konttoripisteen verkkokauppa on suunnattu yritysasiakkaille. Valikoimasta löytyy eri toimialoille kattavasti mm. , toimistotarvikkeita ja työergonomiatuotteita.

Konttoripisteen ei ole mahdollista tilata verkkokaupasta - ainakaan vielä.

- Moni on hämmästellyt, miten paljon itseasiassa meillä on tuotteita myynnissä, Konttoripisteen myyntiassistentti ja verkkokaupan ylläpitäjä Tuija Varila toteaa.


Verkkokaupan kruunu - helppokäyttöinen ja laaja tuotevalikoima


Verkkokaupan perustamista pohdittiin henkilöstön kesken pitkään Konttoripisteellä.

- Asiakkailta tuli toiveita verkkokaupasta ja sähköisestä tuotekatalogista. Perinteiset paperiluettelot eivät ole yhtä kattavia ja ne laahaavat vähän jäljessä, Varila kertoo.

Lahden mukaan verkkokauppatoimintaan ei pidä lähteä kevyin perustein. Verkkokauppa ei palvele ainoastaan alueellisesti, vaan koko Suomea. Jotta verkkokauppa pysyisi toiminnassa kannattavasti, se vaatii jatkuvaa kehitystyötä.

Verkkokaupassa panostettiin selkeään käyttöliittymään, nopeaan tuotehakuun, hyviin kuviin ja kattaviin tuoteinfoihin. Verkkokauppa toimii myös eräänlaisena sähköisenä tuotekatalogina.

- Pyrimme kokonaisvaltaisesti kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Luotamme sen sijaan hyvään tuotevalikoimaan, helppokäyttöisyyteen ja nopeisiin toimituksiin, Lahti sanoo ja jatkaa.

- Toivomme asiakkaiden löytävän verkkokaupasta uusia tuotteita ja tuoteryhmiä. Laajalla tuotevalikoimalla haluamme mahdollistaa asiakkaiden hankintojen keskittämisen, joka olisi myös logistisesti järkevää.Palautetta otetaan vastaan


Nyt Konttoripisteellä seurataan tarkasti, miten verkkokauppatoiminta lähtee rullaamaan. Kaikenlainen palaute asiakkailta on enemmän, kuin tervetullutta.

- Se olisi kahvipaketin paikka, jos saisimme myös negatiivista palautetta, mitä voimme verkkokaupassa parantaa, Lahti kannustaa.

- Toivomme asiakkaiden ottavan verkkokaupan omakseen! Verkkokauppa on nykyaikaa, joka löytyy monelta yritykseltä. On hienoa, että verkkokauppatoiminta on saapunut myös Konttoripisteelle, Varila kehuu.

Yritysasiakas voi tehdä tilauksia Konttoripisteen verkkokaupassa omilla käyttäjätunnuksilla. Omat tunnukset voi pyytää ottamalla yhteyttä Konttoripisteeseen.

Konttoripisteen verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://www.kp-konttoripiste.fi/verkkokauppa

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.