Hiihtäjä Joni Mäki toistamiseen Vuoden Urheilijaksi - Konttoripiste lahjoitti 1000 € urheilijastipendin


20.04.2021

Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa palkittiin Vuoden Urheilijana yleishiihtäjä Joni Mäki Pohti SkiTeamin hiihtoseurasta. Konttoripiste lahjoitti Mäelle uurastuksestaan 1000 € arvoisen urheilijastipendin.


Keski-Pohjanmaan Urheilugaala järjestettiin 13. kerran poikkeuksellisesti suoratoistona netissä 17.4.

Kepli ry:n järjestämässä Urheilugaalassa jaettiin 42 palkintoa ja kunniamainintaa urheilijoille, valmentajille, seuran vetäjille, taustavoimille eri lajeista, kunnista ja urheiluseuroista.

Vuoden Urheilijana palkittiin jo toisen kerran yleishiihtäjä Joni Mäki, joka edustaa Pohti SkiTeam -hiihtoseuraa.

Hän voitti viime talvena sprintin Suomen mestaruuden Vöyrin SM-kisoissa ja tuli viidenneksi 15 km:n matkan perinteisessä hiihdossa.

Viime kesänä rullahiihdon SM-kisoissa Mäki voitti kultamitalit sprintissä ja perinteisellä 15 km:n matkallaan. Rukan maailmancupin triplassa sprintissä sijoitus oli 11. 15 km perinteisellä hän nousi 12:nneksi ja oli koko kiertueen 7:nneksi nopein.

Myös Joni Mäen hiihtovalmentaja Juho Halonen palkittiin Vuoden Valmentajana.

Keplin yhteistyökumppanina Konttoripiste huomioi Vuoden Urheilijan urheilijastipendillä, joka on arvoltaan 1000 €.

- Haluamme tukea urheilijoita, jotka sitoutuvat suuresti lajilleen, menestyvät ja tuovat uskoa nuorille liikunnan harrastajille, että meidän alueelta on mahdollista nousta maailman huipulle jollei parhaaksi, Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti kertoo.

Lahdesta on tärkeää tukea kaiken ikäisten ja tasoisten liikunnallista elämäntapaa.

- Liikunnan tuoma hyvinvointi on perusta kaikelle tekemiselle. On tärkeää, että etenkin nuorille juurrutetaan liikunnallinen elämäntapa. Vaikutukset henkiseen hyvinvointiin, terveyteen, jaksamiseen ja ylipäätänsä vireyteen niin työelämässä, opiskeluissa tai eläkepäivillä ovat merkittävät.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.