Konica Minoltalta uuden sukupolven A3-värimonitoimilaitteet


14.02.2020

Konica Minoltan monitoimilaitteiden valikoima laajenee entisestään. Konica Minolta julkaisi uudet mallit bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i. Upeat uutuusmallit voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin yrityksen vaatimuksiin.

Konica Minolta julkaisi uudet mallit bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i.

Tärkeintä on edelleen se, että laitteet mahdollistavat helpot digitaaliset työnkulut ja varmistavat yrityksen tärkeiden tietojen tietoturvan.

Uusia ominaisuuksia ovat mm. integroitu manuaalinen nitoja, korttityyppinen kopiointi, aloitusnäytön personointi ja entistä tehokkaampi suorituskyky.

Mielenkiintoinen ominaisuus on automaattinen, älykäs tulostusmateriaalin tunnistusanturi, joka tunnistaa paperin painon ja tulostusmateriaalin tyypin mukaan. Se mahdollistaa tehokkaan tulostuksen eri materiaaleilla, kun paperipainoa ei tarvitse määritellä manuaalisesti. Ominaisuus ehkäisee väärän paperipainon aiheuttamat paperitukokset ja huonon painolaadun.”Nämä kolme uutta monitoimilaitetta eivät tarjoa vain nopeita, luotettavia ratkaisuja asiakirjojen käsittelyyn, vaan ne toimivat myös älykkäänä laitteena, josta tulee tehokkaasti asiakkaan digitaalisen toimiston sydän”, toteaa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n digitaalisten toimistoratkaisujen tuotepäällikkö Kennet Westerdahl.

Klikkaa ja lue lisää uutuustuotteiden ominaisuuksista!

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.