Konttoripiste ja KPV jatkavat yhteistyötä - paikallisen jalkapallon tukeminen tärkeää


11.05.2021

Konttoripiste jatkaa tänä keväänä yhteistyösopimustaan Kokkolan Pallo-Veikkojen kanssa.


Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti on innoissaan jatkuvasta yhteistyöstä jalkapalloseura KPV:n kanssa.

- Haluamme olla tukemassa paikallista jalkapallotoimintaa ja elää siinä mukana. Ilman kumppaneita ja sponsoreita urheiluseurojen toiminta ei olisi mahdollista.

KPV:n ja Konttoripisteen sopimus on hyvin perinteinen yhteistyömalli. Sopimus sisältää KPV:n tarjoamaa näkyvyyttä Konttoripisteelle eri medioissa, kenttänäkyvyyttä ottelutapahtumissa, asiakastilaisuuksia KPV:n tiloissa ja oman kummipelaajan.

- Halu tehdä yhteistyötä KPV:n kanssa johtuu varmasti osittain omasta rakkaudesta KPV:n vihreään paitaan. Omat lapset ovat pelanneet juniorina KPV:ssä, Lahti kertoo ja jatkaa.

- Olen nähnyt, että kun jaksaa tehdä töitä pitkäjänteisesti, askeleet voivat johtaa juniorivuosilta edustustason joukkueeseen. Kokkolan omilla nuorilla on mahdollisuus pelata alueellisesti korkeimmalla tasolla, mutta myös Suomen korkeimmalla tasolla liigassa, johon myös KPV tähtää.

Konttoripiste toivoo, että tänä vuonna KPV:n kannattajat pääsisivät katsomoihin nauttimaan täysin rinnoin otteluista.

- Pelaajille on tärkeää, että omat kannattajat ovat katsomoissa kannustamassa. Toivomme ehjää ja menestyksekästä kautta. Ja että saisimme jalkapallon fiiliksen ja elämyksen samalle tasolle, mitä se on ollut ennen koronaa, Lahti päättää.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.