Konttoripiste on tulevaisuudessa JNT - vahva, asiakaslähtöinen ja paikallinen IT-toimija


25.09.2023

Konttoripiste on ollut osa JNT-konsernia viime vuoden alusta lähtien. Nyt kokonaisuus vahvistuu entisestään, kun Konttoripiste sulautuu JNT:hen 1.1.2024. Jatkossa asiakkaat saavat entistä kattavammat palvelut yhdeltä toimijalta ja asiointi hoituu saman tutun yhteyshenkilön kautta.
Konttoripiste on tulevaisuudessa JNT - vahva, asiakaslähtöinen ja paikallinen IT-toimija

Uusi kokonaisuus keskittyy paikalliseen läsnäoloon ja asiakaslähtöisyyteen. Osaava ja sitoutunut henkilöstö on liiketoiminnan perusta, ja tämä on etusijalla tulevaisuudessakin.


Palvelut ja yhteyshenkilöt pysyvät samana


Asiakkaiden palvelut, sopimukset ja yhteyshenkilöt säilyvät sekä tutut yhteyshenkilöt jatkavat entiseen tapaan. Tavoitteena on pystyä tarjoamaan entistä laajempia ja vaativampia IT-palveluja sekä nykyisille että tuleville asiakkaille.

Konttoripisteen nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo siirtyy fuusion myötä Kokkolan ja pohjoisten toiminta-alueiden aluejohtajaksi JNT:lle. Jarkko vastaa jatkossa JNT:n IT-palvelutuotannosta sekä liittyy johtoryhmän jäseneksi.

- Jarkon vankka kokemus yritysten IT-palveluista, erinomaiset johtamistaidot ja vahvat juuret Kokkolan alueella luovat edellytykset liiketoimintamme edelleen kehittämiselle, sanoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

Timo Kuivanto, jolla on pitkä kokemus Konttoripisteellä, toimii jatkossa Konica Minoltan vastuumyyjänä JNT:llä. Koko palveluvalikoiman aktiivinen myyntityö asiakkaille on toki jatkossakin luonteva osa Timon arkea.

- Konttoripisteen toiminnalle ominainen asiakaslähtöisyys säilyy, eikä fuusio vaikuta asiakkaiden palveluihin. Yhteyshenkilöt jatkavat entiseen tapaan ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut, Timo Kuivanto vakuuttaa.

Timo Kuivanto, Maria Höglund ja Jarkko Pelto-Arvo lupaavat nykyisille asiakkaille entistä paremmat palvelut saman tutun yhteyshenkilön kautta.
Timo Kuivanto, Maria Höglund ja Jarkko Pelto-Arvo lupaavat nykyisille asiakkaille entistä paremmat palvelut saman tutun yhteyshenkilön kautta.

Vahvempi paikallinen kokonaisuus


Yhdistymisen myötä syntyy vahva paikallinen ICT-toimija, jonka liikevaihto on 21 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 90. Asiakaslähtöisyyden, korkean osaamisen ja paikallisen omistajuuden yhdistelmä tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuudelle.

- Yritykset vaativat korkealla osaamisella varustettujen paikallisten toimijoiden tuottamia IT-palveluja ja tämän fuusion myötä meillä on yhdessä entistä paremmat edellytykset vastata tähän kysyntään. Voimme myös tarjota työntekijöillemme dynaamisen työympäristön, ja monien osaavien kollegojen kanssa voimme edelleen laajentaa ja syventää alan osaamistamme, sanoo Jarkko Pelto-Arvo.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.