Konttoripisteen liiketoiminta siirtyy JNT:n omistukseen - Toiminta jatkuu omalla brändillä


20.01.2022

Konttoripiste siirtyy pietarsaarelaisen JNT:n omistukseen. Konttoripisteen asiakkaille kauppa tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua.

Konttoripiste jatkaa omistajuusvaihdoksen jälkeenkin itsenäisenä yrityksenä. Kuvassa vasemmalla Tuomo Lahti ja oikealla JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

- Tämän kaupan summa on enemmän kuin 1+1. Asiakkaillemme on tarjolla enemmän palveluita ja erikoisosaamista JNT:n resurssien myötä, Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti toteaa.

Kauppa toteutuu käytännössä huhti-toukokuun vaihteessa. Konttoripiste jatkaa omistajuusvaihdoksen jälkeenkin itsenäisenä yrityksenä.

- Tämä ei ole fuusio tai yhdistyminen. Konttoripisteen toimintaa jatkuu ja kehittyy tulevaisuudessakin. Meillä on oma brändi, joka säilyy. Konttoripisteen asiakkaat saavat jatkossa entistäkin kattavammat IT- ja tietoliikennepalvelut, Lahti sanoo.Tuomo Lahti perusti Konttoripisteen vuonna 1985 ja on toiminut yksin omistajana vuodesta 2007 lähtien. Lahti jatkaa yhtiön toimitusjohtajana 30.6.2022 asti. Sen jälkeen Lahti toimii neuvonantajana vuoden loppuun saakka.

- Ei tämä mikään hetken heilahdus ollut, Konttoripiste on minun elämäntyöni. Mutta päätös myydä JNT:lle oli minulle lopulta helppo. Halusin, että omistajuuspohja säilyy paikallisena. Arvomme ovat yhteiset, ja tällä tavalla voidaan taata, että toiminta jatkuu laadukkaana sekä työntekijöiden että asiakkaiden kannalta.

JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund on Lahden kanssa samoilla linjoilla.

- Omistautunut erittäin ammattitaitoinen henkilökunta on valtava voimavara, ja sitä me arvostamme. Iloitsemme Tuomolta saamastamme luottamuksesta hänen myytyään elämäntyönsä meille, jotta voimme vaalia ja kehittää sitä edelleen, Höglund sanoo.

Konttoripiste on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun tieto- ja toimistotekniikan laite- ja palvelutoimittaja sekä ICT-palveluiden asiantuntijayritys. Toimimme kuudella paikkakunnalla, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa ja olemme osa maanlaajuista Suomen suurinta IT-alan DataGroup-ketjua. Yhtiön liikevaihto on 4,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 20. Lisätietoja: www.kp-konttoripiste.fi

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) tarjoaa internet-, tv-, puhe- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Pyrimme antamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen tuen kanssa. Olemme nykyaikainen ja dynaaminen yritys, jolla on pitkä historia. Yhtiö perustettiin jo vuonna 1887. Liikevaihto on 15 miljoonaa euroa, ja asiakkaat ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yhtiöllä on 65 työntekijää. Lisätietoja: www.jnt.fi

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.