Keski-Pohjanmaan Konttoripiste valittu vuoden yritykseksi Kokkolassa


31.10.2016

Kokkolan yrittäjät ja Kokkolan kaupunki ovat valinneet vuoden yrittäjäksi Tuomo Lahden ja Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy:n. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste aloitti toimintansa vuonna 1985, jolloin avattiin ensimmäinen myymälä Kokkolan Rantakadulla. Viime vuonna yrityksemme vietti siis 30-vuotis juhlavuottaan.
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste valittiin Kokkolan vuoden 2016 yritykseksi.
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste valittiin Kokkolan vuoden 2016 yritykseksi.
Konttoripisteen henkilökunta juhlistamassa yhteistä menestystä. Kuva: Teemu Hujanen.

Tänä päivänä Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on täyden palvelun toimistotekniikan ja it-palveluiden asiantuntijayritys, joka toimii viidellä paikkakunnalla Kokkolassa Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa. Yritys on kasvanut tasaisesti 30 toimintavuoden aikana ja erityisesti viime vuosina kiihtyneellä vauhdilla, mutta hallitusti sekä liikevaihdon että henkilöstön osalta.

Palkintoraadin mukaan Keski-Pohjanmaan Konttoripisteellä on useita vahvuuksia, joiden perusteella palkinto myönnettiin. Kasvun lisäksi yrityksessä on panostettu henkilökunnan hyvinvointiin hyvin suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Ja hyvien tulosten karttuessa samaa asennetta on viety jopa asiakkaiden pariin. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste toimii selvästi innovatiivisemmin ja monipuolisemmin kuin toimialalla on totuttu odottamaan.

Yrityksemme aloitti toimintansa konttoritarvikkeiden myynnillä ja vuosien varrella olemme kehittyneet ajan vaatimusten mukaisesti tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaillemme panostamalla muun muassa henkilökunnan koulutukseen ja osaamiseen. Tänä päivänä Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on täyden palvelun toimistotekniikkaan ja It-palveluihin keskittynyt yritys.

- Lämmin kiitos asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja tukijoukoille kotona. Haluamme jatkossakin olla luottamuksenne arvoisia. Uskomme vahvasti, että 30 vuotta kantanut, pitkiin asiakas-, toimittaja- ja työsuhteisiin perustuva toimintatapamme tulee korostumaan jatkossa entistäkin vahvempana. Nämä ovat arvoja, joista pidämme kiinni ja joiden päälle rakennamme yhdessä myös huomista, kiittää vuoden yrittäjäksi valittu Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.