Konttoripisteen henkilöstö kasvaa kolmella uudella asiantuntijalla


28.01.2020

Konttoripisteellä on aloittanut vuoden vaihteessa kolme uutta kasvoa. Kokkolan toimipisteessä Tuija Varila on aloittanut työt myyntiassistenttina ja Juha Hietala ICT-asiantuntijana. Raahen toimipisteessä ICT-tiimiin on liittynyt Miia Anttila.

Miia Anttila (vas.), Juha Hietala ja Tuija Varila ovat uusimmat kasvot Konttoripisteellä.

Tuija Varila on Konttoripisteen uusi myyntiassistentti, joka huolehtii työssään monista asioista. Varilan työnkuvaan kuuluvat erilaiset sihteerin työt, tilauksien vastaanottaminen, ostojen suorittaminen sekä asiakaspalvelutyö niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitse. Myymälän puolella hän huolehtii perinteisestä myyntityöstä.

- Olen aikaisemmalta ammatiltani hieroja. Olin 15 vuotta yrittäjänä, kunnes terveysongelmien takia aloin harkitsemaan alan vaihdosta. Jouluna 2019 valmistuin tradenomiksi Centrian ammattikorkeakoulusta, Tuija kertoo iloisena.

Tuijan opiskellessa Konttoripiste ilmoitti Centrialle avoinna olevasta sihteerin työpaikasta. Tuija lähetti hakemuksen ja onnistui saamaan työpaikan. Hän opiskeli töiden ohella ja kävi tekemässä yksittäisiä koulupäiviä Centrialla.

- Konttoripiste on ollut hyvin joustava, kun olen voinut opiskella ja käydä tekemässä yksittäisiä lähipäiviä koulussa, Tuija kertoo.
Tuijan mielestä parasta hänen työssään on asiakaspalvelu, jossa tapaa erilaisia ihmisiä.

- Pidän siitä kun työpäivät kuluvat jouhevasti monipuolisia töitä tehden. Yksi parhaita asioista on myös loistavat työkaverit sekä hyvä ja positiivinen työyhteisö!

Juha Hietalaa tietokoneet ovat kiinnostaneet lapsesta saakka


Juha Hietala on uusi vahvistus Kokkolan toimipisteen ICT-tiimissä. Hänen päätoimenkuvansa on toimia Umicoren Kokkolan toimipisteen ICT-lähitukena. Juha huolehtii tietokoneiden, printtereiden, ohjelmien ja nettiyhteyksien asentamisesta sekä auttaa ongelmatilanteissa.

- Olen ihan pienestä asti ollut kiinnostunut tietokoneista. Kaikenlaista on tullut värkättyä tähän mennessä, mutta nykyinen työni tuntuu eniten omalta jutulta, Juha kertoo.

Juha sai kuulla Konttoripisteen avoimesta työpaikasta kollegaltaan. Ennen kuin Juha ennätti ottaa yhteyttä Konttoripisteelle, toimitusjohtaja Tuomo Lahti soitti Juhalle. Pian puhelun jälkeen Juha sai pukea Konttoripisteen kauluspaidan päälleen.

Mikä on Juhan mielestä parasta hänen työssään?

- Parasta on saada auttaa ihmisiä. Varsinkin kun onnistuu työssään ja näkee heidän positiivisen reaktionsa, Juha hymyilee.

Miia Anttila pitää työssään sen monipuolisuudesta


Miia Anttila aloitti Konttoripisteen Raahen toimipisteessä uutena ICT-asiantuntijana. Hänen työhönsä kuuluu mm. tietokoneiden, kopiokoneiden, ohjelmistojen ja nettiyhtyksien asentaminen ja ongelmatilanteissa tuen antaminen.

- Minua on aina kiinnostanut IT-ala. Opiskelin aikuisiällä Turun ammattikorkeakoulussa IT-tradenomiksi. Pääsin koulusta työharjoitteluun elektroniikka-alalle hankintapuolelle. Pääsin valmistuttuani samaan paikkaan kesätöihin ja määräaikaisiin työsuhteisiin, Miia kertoo.

Miia löysi Konttoripisteen työpaikkailmoituksen sattumalta. Kiinnostus heräsi ja hän lähetti hakemuksen avoimesta työpaikasta. Pian Miia löysi itsensä Konttoripisteeltä.

- Konttoripisteeltä sain ensimmäisen kerran koulutustani vastaavan työpaikan, Miia kertoo tyytyväisenä.

Hänen mielestään parasta on oman työn monipuolisuus ja mukava työporukka.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.