Konttoripisteelle vuoden terveysliikuntatyön palkinto


20.04.2022

Kepli järjesti viikonloppuna urheilugaalan, jossa palkittiin urheilussa ja kuntoliikunnan parissa ansioituneita henkilöitä ja tahoja. Vuoden 2021 terveysliikuntatyön palkinto myönnettiin Keski-Pohjanmaan Konttoripisteelle.


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on jo vuosia tehnyt pitkäjänteistä työtä sen eteen, että liikunnalliset elämäntavat juurtuisivat pysyväksi osaksi työntekijöiden arkipäivää. Ensimmäinen, pitkän tähtäimen liikuntakampanja aloitettiin jo vuonna 2008. Kampanja vaikutti positiivisesti koko työyhteisön ilmapiiriin parantaen myös stressinsietokykyä. Poissaolot vähentyivät entisestään ja kokonaiset perheet lähtivät kampanjan myötä liikkeelle. Satu Heinoja Kepliltä avaa palkinnon perusteita.

- Konttoripisteellä työntekijä nähdään kokonaisuutena. Liikkuminen ja liikunta tukevat kokonaisvaltaisesti hyvinvointia ja jaksamista. Työssä viihdytään, vireystila on kunnossa ja elinvoimaisuutta on jäljellä vielä illalla työpäivän jälkeen.Keski-Pohjanmaan Konttoripisteelle myönnettiin kesällä 2021 Maakunnan aktiivisen työpaikan sertifikaatti ja Konttoripiste oli myös ehdolla valtakunnallisessa kisassa.

Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahden mukaan palkinto on hieno huomionosoitus koko Konttoripisteen henkilökunnalle, joka liikkuu aktiivisesti vapaa-ajalla sekä arvostaa liikunnan tuomaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lahti itse on aktiivinen liikunnallisen elämäntavan puolestapuhuja.

- Arvostan suuresti saamaamme urheilugaalan palkintoa. Viemme liikunnan sekä sen tuoman hyvinvoinnin ilosanomaa jatkossakin eteenpäin, sekä omassa toiminnassamme että sidosryhmien parissa, Lahti kertoo.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.