Konttoripisteeltä saat nyt skaalautuvan kassajärjestelmän


17.03.2017

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on lisännyt palveluvalikoimaansa PC-pohjaisen, skaalautuvan Tehden-kassajärjestelmän. Kassajärjestelmistä puhuttaessa skaalautuvuus tarkoittaa mahdollisuutta laajentaa järjestelmää ilman, että yrityksen liiketoiminta häiriintyy. Tehden-kassajärjestelmä tarjoaa myös laskutuksen, myyntireskontran ja monia muita yrittäjän arkea helpottavia ominaisuuksia.


Skaalautuvan kassajärjestelmän paras ominaisuus on se, että se kasvaa yrityksen toiminnan mukana, eikä sitä tarvitse vaihtaa uuteen järjestelmään, kun yrityksen toiminnassa tapahtuu muutoksia. Skaalautuva kassajärjestelmä mukautuu ketterästi kaikkiin liiketoiminnan muutoksiin.

Idea on, että otetaan käyttöön niillä ominaisuuksilla, joita sillä hetkellä tarvitaan, ja laajennetaan tarpeen mukaan kattavilla lisäominaisuuksilla.

Tehden-kassajärjestelmään voi liittää ominaisuuksina esimerkiksi integroitavan maksupäätteen kassapalvelun sujuvoittamiseksi, siihen voi liittää laskutuksen yritysmyyntiä varten ja myyntireskontran saatavien seuraamiseksi. Järjestelmään voi myös liittää verkkokaupan, jos yritys haluaa alkaa myydä verkossa. Kassajärjestelmän laajentaminen onnistuu myös silloin, kun tuotemäärä kasvaa tai kun yritys perustaa useampia toimipisteitä.

Lisäominaisuuksien käyttöönotto on helppoa, ominaisuudet ovat hyödynnettävissä heti kytkemisen jälkeen. Skaalautuvan kassajärjestelmän hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä yrittäjä maksa muista kuin käyttämistään ominaisuuksista. Kasvata siis huoletta liiketoimintaasi ja kokeile rohkeasti uusia ideoita, kassajärjestelmä kasvaa kyllä mukana.Tai lue lisää Tehden-kassajärjestelmän kotisivuilla!

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.