Muistoja matkan varrelta - Tervetuloa kahvitukseen


31.10.2022

Konttoripisteen perustaja Tuomo Lahti muistelee 36-vuotista taivaltaan jäähyväiskirjoituksessaan. Tuomo kutsuu yhteistyökumppanit ja asiakkaat läksiäiskahville keskiviikkona 23.11. Kutsun kahville löydät jutun lopusta.
Muistoja matkan varrelta - Tervetuloa kahvitukseen

Kiitollinen. Haikea. Luottavainen.

Näillä sanoilla olen kuvannut tunnelmiani Konttoripisteen taipaleen loppusuoralla. Kiitollisuus on mielessä päällimmäisenä kuljetusta matkasta ja siitä, että saimme parhaan mahdollisen omistajan jatkamaan ja kehittämään Konttoripisteen kasvua.

Haikeus hiipii mieleen miettiessäni mennyttä matkaa. Palaan tunnelmissa 36 vuoden taakse. Konttoripiste perustettiin 1.1.1985. Ei tiennyt 23-vuotias Tuomo mihin lähti, ja mitä matkan varrelle mahtui. Tuolloin tunnetilaa määrittivät luja luottamus, into ja polte tehdä jotain omaa.

Vuosikymmeniin kätkeytyy monenlaisia vaiheita. Teknologinen kehitys on ollut vauhdikasta. Nuori yritys selvisi lähihistorian pahimmasta lamastakin 1990-luvun alussa. Kovat ajat ovat kasvattaneet minua ihmisenä. Kokemuksen myötä vaikeuksien mittasuhteet on helpompi nähdä oikeassa viitekehyksessä.

Ihmiset ovat valtava rikkaus. Olen saanut taivaltaa matkaa upeiden työkavereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jopa ystävyyteen saakka.

Sitoutuneen henkilökuntamme kanssa olemme yhdessä rakentaneet yhden alueemme merkittävimmistä ICT-toimijoista.

On ollut etuoikeus tutustua maakuntamme yrittäjiin ja yrityksiin. Alueelta löytyy uskomattoman paljon osaamista ja hienoja yrityksiä. Toiveeni on, että talousalueemme yritykset verkostoituisivat ja tekisivät tiiviimpää yhteistyötä. Yhdessä olemme enemmän.

Kiitos. Vilpitön kiitos henkilökunnalle, asiakkaille ja sidosryhmille luottamuksesta.

Kiitos perheelle väsymättömästä tuesta, jota yrittäjänä olen tarvinnut.

Tästä eteenpäin aion jatkaa omasta jaksamisestani huolehtimista monipuolisen liikunnan kautta. Tärkeä syy siihen ovat lapset ja lastenlapset, jotka tulevat saamaan Papalta entistä enemmän aikaa.

Onnea uusille omistajille ja tuoreelle johdolle!

”Elämä on sitä, että hyväksyy sen mukanaan tuomat haasteet, jatkaa kulkuaan eteenpäin ja nauttii matkanteosta.”- Roy T. Bennett

Kiittäen,
Tuomo LahtiKutsu kahvitukseen


Tuomo Lahti kiittää kuluneesta 36 vuodesta Konttoripisteen yrittäjänä ja kutsuu työkaverit, asiakkaat ja yhteistyökumppanit kahville muistelemaan mennyttä taivalta!

Tarjoamme kahvia, kakkua ja pikkusuolaista
keskiviikkona 23.11. klo 9-15
Konttoripisteen Pääkonttorilla Kokkolassa (Heinolankaari 12)

Mahdollisten lahjojen sijaan toivomme, että muistamiset kohdistetaan Kokkolan HOPE-paikallisyhdistykselle. Hope Ry auttaa paikallisia vähävaraisia perheitä muun muassa lasten vaatteiden hankinnassa ja harrastusten tukemisessa.

Muistamiset voi ohjata suoraan tilille:

FI40 5162 0010 0105 05
Viite: Tuomon muistaminen - HOPE ry

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.