Timo Kuivanto Konttoripisteen myyntijohtajaksi


01.04.2022

Timo Kuivanto nimitettiin maaliskuun alusta Konttoripisteen myyntijohtajaksi. Myynnin rautainen ammattilainen on tehnyt Konttoripisteellä 30 vuoden uran - ja lähtee edelleen maanantaiaamuisin mielellään töihin.
Timo Kuivanto Konttoripisteen myyntijohtajaksi

Myyntijohtajan tittelin myötä Timo Kuivannolle siirtyy Konttoripisteen myyntitiimin vetovastuu sekä markkinointiin liittyvät asiat.

Asiakaskäyntejä mies tekee mielellään jatkossakin. Osa asiakkaista on ollut mukana alusta saakka ja haastatteluunkin Kuivanto saapuu erään asiakkaan eläköitymiskahveilta.

- Asiakaskäynnit ovat tämän työn suola ja tuovat vaihtelua päiviin, Kuivanto iloitsee.

Tuore myyntijohtaja näkee Konttoripisteen tulevaisuuden valoisana.

- Haluamme olla yrityksille strateginen kumppani, jolta saa kaikki tarvittavat palvelut. JNT:n yrityskaupan myötä voimme tarjota asiakkaille entistä laajempaa osaamista myös IT-puolella.


Tuloksia pitkäjänteisellä työllä


Timo Kuivannon aloittaessa työt Konttoripisteellä vuonna 1991, syvimpään lama-aikaan, oli työtä tekemässä kolmen hengen tiimi. Myyntineuvottelija hoiti myyntiprosessin itse aina tavaran tilaamisesta laskuttamiseen saakka. Laman aikana alalla oli hiljaista, koska kaupungeilla ja kunnilla oli hankintakiellot päällä.

- Uskottiin kuitenkin omaan tekemiseen, osaamiseen ja tuotteisiin. Pikkuhiljaa pitkäjänteisesti tehty työ alkoi kantaa hedelmää. Sieltä juontaa juurensa asenne, että ei saa lannistua, jos heti tänään ei onnistu.

Kuivanto on saanut olla mukana seuraamassa, miten yritys on kasvanut kolmen hengen tiimistä yli 20 hengen yritykseksi.


Konttoripisteellä on hyvä olla


30 vuotta on pitkä aika saman työnantajan palveluksessa. Timo Kuivanto on uransa aikana joutunut miettimään työpaikan valintaa, kun häntä on kysytty muualle töihin.

- Olen joutunut puntaroimaan menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Lopputuloksena päädyin siihen, että Konttoripisteellä on hyvä olla. Edelleen aamuisin on kiva lähteä töihin ja tuntuu, että minulla on annettavaa. Meillä on hyvä henki, mukavat työkaverit ja reilu esimies. Erityisesti viimeisten vuosien aikana myös työhyvinvointiin on kiinnitetty huomiota, Kuivanto kiittelee.

Myyntimiehen työ on vapaata ja päivät saa suunnitella oman mielensä mukaan. Työhön tuo mielenkiintoa myös se, että tekniikka kehittyy, tuotteet kehittyvät ja uusia innovaatioita tulee markkinoille.

- Omaa osaamistasoaan täytyy kehittää jatkuvasti, jotta pystytään vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Vastapainona työlle Timo Kuivanto liikkuu, ulkoilee, hyggeilee ja mökkeilee perheen kanssa. Perheen merkitys ja tuki on miehelle ensiarvoisen tärkeää, niin työssä kuin vapaa-ajalla jaksamiseen.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.