Konttoripiste tukee alueemme Team Rynkebyä hyväntekeväisyydessä


12.11.2019

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on mukana tukemassa Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyysprojektia, jonka avulla kerätään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Kyseessä on jo perinteeksi muodostunut pyöräilytapahtuma, johon osallistuu alueellisesti muodostettuja pyöräilyjoukkueita useista Euroopan maista.

Konttoripisteen Tuomo Lahti (vas.) ja kokkolalainen Heikki Ylikoski, joka pyöräilee Kokkolasta Pariisiin hyväntekeväisyyden nimissä.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste sponsoroi Team Rynkeby - God Morgon Vaasa 2020 joukkuetta, johon kuuluu 32 pyöräilijää alueelta Vaasa-Seinäjoki-Kokkola.

- Annamme mielellämme tukemme tapahtumalle, joka sopii niin osuvasti yrityksemme arvoihin. Tässä tapahtumassa yhdistyy nokkelalla ja luonnollisella tavalla sekä liikunnallisten elämäntapojen tukeminen että avun toimittaminen todella tärkeään kohteeseen, Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti perustelee.Mikä on Team Rynkeby - God Morgon?


Team Rynkeby - God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät vuosittain Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Pariisin-matka toteutetaan 19:nnen kerran 4.-11.7.2020.

Team Rynkeby - God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli tapahtuman pääsponsori, mutta mukana oli myös muita yrityksiä. Ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli jäljellä 38 000 Tanskan kruunua. Team Rynkeby - God Morgon lahjoitti rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle ja näin uusi traditio oli syntynyt.

Team Rynkeby - God morgon koostuu nykyisin 2 100 pyöräilijästä ja 550 avustajasta, jotka ovat jakaantuneet 57 paikalliseen joukkueeseen kahdeksassa maassa: Tanska (19 joukkuetta), Ruotsi (16 joukkuetta), Norja (9 joukkuetta), Suomi (8 joukkuetta), Färsaaret (1 joukkue), Islanti (1 joukkue), Saksa (1 joukkue), Sveitsi (1 joukkue). Näiden lisäksi on vielä kansainvälinen joukkue, jossa on jäseniä useista Euroopan maista.

Osallistujat on valittu Team Rynkeby - God Morgon verkkosivustoille hakemuksensa jättäneiden tuhansien henkilöiden joukosta. https://www.team-rynkeby.fi

Joukkueiden toimintakausi alkaa vuosittain 1.10. ja huipentuu Pariisiin pyöräilyyn heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Kauden aikana jäsenet sitoutuvat varainhankintaan, yhdessä tekemiseen ja fyysiseen harjoitteluun. Team Rynkeby - God Morgonin osallistujat maksavat kulunsa pääosin itse, mutta Rynkeby Foods, God Morgon ja hohesC kattavat projektin keskeiset kustannukset yhteistyössä jokaisen yksittäisen maan rahaa vastaanottavien järjestöjen kanssa. Siten kaikki lahjoitukset - suuret ja pienet - menevät niille järjestöille, joiden kanssa Team Rynkeby säätiö tekee yhteistyötä.

Vuonna 2019 Suomen Team Rynkeby - God Morgon lahjoitti 1 107 327 euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta ohjattiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle 70% lasten syövän tutkimukseen sekä hoitojen kehittämiseen ja Sylva ry:lle 30% syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä psykososiaaliseen tukemiseen.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.