Vuoden Urheilijaksi hiihtäjä Joni Mäki - Konttoripiste lahjoitti stipendin


27.04.2023

Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, kun Kepli palkitsi jälleen urheilun ja seuratyön parissa työskenteleviä ihmisiä. Vuoden Urheilijaksi valittiin maastohiihtäjä Joni Mäki, jolle Konttoripiste lahjoitti urheilijastipendin.
Vuoden Urheilijaksi hiihtäjä Joni Mäki - Konttoripiste lahjoitti stipendin

22.4. järjestetyssä Urheilugaalassa pääsivät esille niin huippu-urheilijat kuin vapaaehtoiset, jotka tekevät pyyteetöntä työtä liikunnan parissa.

Vuoden Urheilijaksi palkittiin maastohiihtäjä Joni Mäki, joka edustaa Pohti SkiTeam -hiihtoseuraa. Hän voitti yhdessä Iivo Niskasen kanssa hopeaa parisprintistä Pekingin olympialaisissa vuonna 2022.

Konttoripisteen myyntijohtaja Timo Kuivanto luovutti urheilijastipendin Joni Mäelle.

- Kyllähän siinä oli juhlava fiilis ja kun puhutaan vielä huippu-urheilijasta! Mahtavaa olla Konttoripisteen kanssa mukana tällaisessa toiminnassa ja tukemassa urheilu- ja seuratoimintaa, Kuivanto kertoo.


Seuratoiminnan ja nuorten liikuntaharrastusten tukeminen tärkeää


Konttoripiste on ollut pitkään näkyvästi ja aktiivisesti mukana tukemassa keskipohjalaista liikuntaa, urheilua ja seuratyötä. Konttoripiste haluaa nostaa alueellista urheilun ja seuratyön arvostusta tukemalla Urheilugaalaa ja Keplin toimintaa.

Konttoripisteelle on aina ollut sydäntä lähellä urheiluseurojen tukeminen tavalla tai toisella. Erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastusten mahdollistaminen on tärkeää.

- Haluamme olla mukana tukemassa nuoria aina mahdollisuuksien mukaan. Pienikin tuki on tärkeää seuroille. Nuorille liikuntaharrastus tuo sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja vaikuttaa tietysti hyvinvointiin, Kuivanto sanoo.

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry: n aluejohtaja Kalle Lassila kiittää Konttoripistettä Urheilugaalan ja alueella toimivien seurojen tukemisesta.

- Olemme äärimmäisen iloisia, että meillä on alueella kumppaneita, jotka haluavat pitkäjänteisesti tukea liikuntaa ja urheilua. Urheilun kautta inspiroidaan ihmisiä ja osoitetaan, että myös keskipohjalaiset voivat menestyä.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.