Ympäristöystävälliset tulostimet pienentävät hiilijalanjälkeä


08.12.2022

Brother Finland on Konttoripisteen pitkäaikainen kumppani. Brother valmistaa kestäviä ja pitkäikäisiä energiatehokkaita tuotteita, joita voidaan korjata ja käyttää uudelleen sekä kierrättää.
Ympäristöystävälliset tulostimet pienentävät hiilijalanjälkeä

Brother Finland toimii aktiivisesti ympäristön ja kestävän kehityksen puolesta.

"Kunnianhimoinen tavoitteemme on vähentää hiilidioksidipäästöjämme 65 % vuoteen 2030 mennessä", kertoo Key Account Manager Mika Tyynelä Brotherilta.

Brotherin eurooppalainen kierrätysprosessi on täysin hiilineutraali. Slovakian ja Iso-Britannian kierrätystehtaat käyttävät uusinta tekniikkaa, ovat sertifioidusti hiilineutraaleja ja toimivat 100 % vihreällä sähköllä.

Jokaisella Konttoripisteen asiakkaalla on myös mahdollisuus kierrättää käytetyt värikasetit maksuttoman kierrätysohjelman kautta.

— Asiakkaat voivat palauttaa käytetyt värikasettinsa Konttoripisteelle tai käyttää Brotherin ilmaista kierrätysohjelmaa. Molemmissa tapauksissa palautetut laservärikasetit jatkavat matkaansa kierrätystehtaallemme joko Iso-Britanniaan tai Slovakiaan uudelleen valmistettavaksi tai kierrätettäväksi parhaalla mahdollisella tavalla, Mika Tyynelä kertoo.

— Suljettu kierrätysjärjestelmämme tarkoittaa sitä, että Brother ottaa vastaan käytetyt värikasetit ja ne käytetään uudelleen tai kierrätetään uusien valmistuksessa, eikä mitään mene kaatopaikalle. Näin pystymme uusiokäyttämään tai kierrättämään meille palautetut värikasetit kokonaan, Tyynelä iloitsee.

Brother on mukana suojelemassa sademetsiä yhdessä Cool Earth -järjestön kanssa. Kun kierrätät värikasetit Brotherin kierrätysohjelman kautta, olet mukana auttamassa Cool Earthia suojelemaan elintärkeitä sademetsäyhteisöjä.

Brother on noudattanut värikasettien kierrätyksessä kiertotalousmallia jo useiden vuosien ajan.

Luodaan yhdessä vastuullisempi tulevaisuus tuleville sukupolville.

www.brother.fi

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.