Konttoripisteen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo jatkaa JNT:n aluejohtajana


13.12.2023

Jarkko Pelto-Arvo on luotsannut Konttoripisteen läpi erilaisten muutosten onnistuneesti. Toimitusjohtaja on saanut toimia todellisena muutosjohtajana, ensin tytäryhtiön ohjaimissa ja sittemmin johdattaen Konttoripisteen osaksi JNT:tä. Fuusion jälkeenkin alueellinen johto säilyy Kokkolassa ja lisäksi Pelto-Arvo ottaa vastuulleen JNT:n IT-liiketoiminnan sekä liittyy osaksi johtoryhmää.
Konttoripisteen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo jatkaa JNT:n aluejohtajana

Jarkko Pelto-Arvo vastaa fuusion jälkeen aluejohtajana Kokkolan ja pohjoisen alueen toiminnasta.


Konttoripiste fuusioituu osaksi JNT:tä 1.1.2024 alkaen. Konttoripisteen työntekijät ja asiakkaat ovat saaneet hetken totutella ajatukseen Konttoripisteen brändin väistymisestä taka-alalle.

Millaista palautetta fuusiosta on toimitusjohtajan korviin kuulunut?

— Konttoripisteen brändin häipyminen on ollut osalle pitkäaikaisista asiakkaista vähän haikeaakin, mutta tärkeimpänä asiakkaat kokevat sen, että samat palvelut ja henkilöt säilyvät.


Toimitusjohtajasta aluejohtajaksi


Ensi vuoden alusta lähtien Jarkko Pelto-Arvo ottaa vastuulleen JNT:n IT-liiketoiminnan sekä alueellisen johdon Kokkolasta pohjoisen suuntaan. Kokonaisuudessaan JNT toimii aina Kristiinankaupungista Ouluun saakka.

Miltä tittelin ja työtehtävien muutos tuntuu?

— Olen pitänyt toimitusjohtajan tehtävästä, mutta mielelläni otan uuden roolin vastaan. On hienoa lähteä tekemään työtä isommalla porukalla.

Jarkko on toimitusjohtajanakin mielellään jakanut vastuuta ja ollut yksi tekijöistä.

Asiakkaiden suuntaan kaikki näyttää brändin vaihtumista lukuun ottamatta samalta.

Monet asiat säilyvät fuusion myötä ennallaan. Yhteyshenkilöt ja palvelut pysyvät muuttumattomana. Myös miehen työtehtävät säilyvät osittain samana.

— Alueellinen johtajuus säilyy, joten asiakkaiden suuntaan kaikki näyttää brändin vaihtumista lukuun ottamatta samalta. Edelleen saa minullekin soittaa asiassa kuin asiassa, Jarkko Pelto-Arvo painottaa.


Kasvavan IT-tiimin ohjaksissa


Jarkko Pelto-Arvo on ollut Konttoripisteellä töissä 16 vuotta. Ammattitaito ja osaaminen painottuu nimenomaan IT-puoleen, sillä toimitusjohtajaksi hän siirtyi team leaderin ja järjestelmäasiantuntijan paikalta.

— IT-puoli on itselle iso mielenkiinnon kohde ja onkin mielekästä ottaa koko JNT:n IT-tiimi haltuun.

Fuusion jälkeen IT-tiimissä on 26 ihmistä. Kokoonpano on vakuuttava ja osaamista löytyy. IT-puolella on myös tavoitteena kasvaa sekä vahvistaa osaamista. Tulevaisuudessa huomiota kiinnitetään erityisesti rekrytointeihin. Alalla on nuoria tekijöitä ja vaihtelevuus suurta.

Mikä on työmarkkinoilla JNT:n houkuttelevuus?

— Me olemme sopivan kokoinen toimija ja meillä on monenlaisia tehtäviä sekä erilaisia asiakkuuksia. Tiimin sisällä on mahdollisuus erikoistua erilaisiin asioihin. Erityisesti nostaisin esiin hyvän porukan merkityksen, Pelto-Arvo painottaa.

Jarkko Pelto-Arvo on myös paljon pohtinut sitä, miten työmarkkinoilla otetaan nuorempi sukupolvi huomioon.

— Nuoret osaavat ammatillisesti vaatia paljon enemmän. Heti työsuhteen alussa täytyy olla selvillä suunnitelma, miten työssä voidaan edetä ja millaisiin projekteihin on mahdollista päästä mukaan. Nuoret ovat todella määrätietoisia, Pelto-Arvo kiteyttää.


Konttoripiste fuusioituu osaksi JNT:tä 1.1.2024 alkaen. Konttoripisteen yhteyshenkilöt ja puhelinnumerot sekä asiakkaiden palvelut ja sopimukset säilyvät ennallaan. Lue linkin takaa fuusion myötä laajenevista palveluista.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.