Mikko Karjalainen liittyy Konttoripisteen myyntitiimiin


25.10.2021

Konttoripiste vahvistaa taas rivejään. Mikko Karjalainen, 44, on aloittanut Raahen toimipisteellä ja lisää Konttoripisteen myyntivoimaa kaupungissa entisestään. Hannu Vanhala on jatkossakin Raahen toiminnassa mukana, mutta miehen työkuva laajenee enemmän myös Oulun suuntaan.
Mikko Karjalainen liittyy Konttoripisteen myyntitiimiin

Mikko Karjalainen lisää Konttoripisteen myyntivoimaa Raahessa.


Raahe markkina-alueena ja kaupunkina ovat Karjalaiselle enemmän kuin tuttuja. Mies on asunut kaupungissa yli 20 vuotta ja viimeiset 15 vuotta Karjalainen on toiminut paikallisen Suomalaisen Kirjakaupan myymäläpäällikkönä.

– Vastuullani oli myös saman yrityksen liikkeet Oulun Valkeassa ja Kempeleen Zeppelinissä ja tuli ajeltua lähes päivittäin sinne suuntaan. Nyt on mukava todeta, että oma työpiste sijaitsee kotikaupungissa, Mikko Karjalainen sanoo.


”Humpan juonesta kiinni”


Konttoripisteen toiminta oli Karjalaiselle tuttua entuudestaan. Karjalainen tunsi myös Raahen toimipisteen Hannu Vanhalan. Sen takia oli helppo tarttua uuteen haasteeseen, vaikka mies oli viihtynyt hyvin edellisessä työssään.

–15 vuotta on pitkä aika. Elämässä pitää välillä tehdä uusia ratkaisuja. Viikon verran olen nyt ollut Konttoripisteen toiminnassa mukana Hannun opissa, ja hyvältä tuntuu. Alkaa saada humpan juonesta kiinni.

Karjalaisen uuteen työnkuvaan kuuluu julkiset asiakasryhmät ja B2B-myynti Raahessa ja Oulussa sekä lähialueilla; nykyisille ja uusille asiakkaille.

Vaikka ala on uusi, Karjalainen ei ole hyppäämässä suoraan syvään päähän – miehellä on vankka kokemus myynnistä ja verkostot ovat kunnossa.

– 20 vuotta on tullut täällä asuttua, niin kaupunki ja sen ihmiset, yritykset ja yrittäjät, ovat tulleet kirjakaupan, harrastusten ja ylipäänsä elämisen kautta hyvin tutuksi, Karjalainen toteaa.

Vaikka ala on uusi, Karjalainen ei ole hyppäämässä suoraan syvään päähän – miehellä on vankka kokemus myynnistä ja verkostot ovat kunnossa.

Jalkapalloa vapaa-ajalla


Karjalainen viettää suuren osan vapaa-ajastaan pelikentällä. Kolmen lapsen isä valmentaa sekä 14-vuotiaan poikaansa ja neljä vuotta nuoremman tyttönsä joukkueita FC Raahessa. Aiemmin pesäpallo tuli tutuksi vanhimman tytön harrastamisen kautta.

– Perheisän oma vapaa-aikahan alkaa vastaa kello 22 jälkeen illalla. Lasten harrastusten parissa tulee siten vietettyä monta iltaa viikossa ja jalkapallokentällä pääasiassa. Talvisin tulee myös toimittua joukkueenjohtajana pojan jääkiekkojoukkueessa. Normaalia perheenisän elämää, kiire tahtoo olla koko ajan.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.