Konttoripisteen tiimi kasvoi jälleen – Timo Vuolteenahosta 10:s ICT-asiantuntija


13.03.2020

Konttoripiste sai helmikuussa lisävahvistusta Kokkolan toimipisteelle. Uusi ICT-asiantuntija Timo Vuolteenaho tuo Konttoripisteelle lisäarvoa pitkällä 20 vuoden työkokemuksellaan.


Ennen Konttoripisteelle tuloa Timo Vuolteenaho teki pitkän uran IT-asiantuntijana vähittäiskaupan alalla.

- IT-mies on aina IT-mies, ei se muuksi muutu, hän naurahtaa.

- Näen asian niin, että maailma menee jatkuvasti eteenpäin ja meidän täytyy muuttua sen mukana, jotta pysymme ajan virrassa kiinni. ovat nousseet voimakkaasti esille ja haluan nähdä, mitä mahdollisuuksia pilvimaailmalla on tarjota meille - sekä hyvät että huonot puolet.

Timon työnkuvaan kuuluu järjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä laitteistojen ja ohjelmistojen asentaminen, huoltaminen ja ongelmatilanteissa tuen antaminen. Asiakkaasta huolehditaan joka tilanteessa ja seurataan, että kaikki toimii kuten pitää.

Vaikka Timo on tehnyt alan töitä jo vuosia ja moni työtehtävä on tuttu ennestään, erilaisten asiakasympäristöjen kohtaaminen vaatii kouluttautumista ja perehtymistä. Asiakkaalle pyritään löytämään aina se paras ja sopivin ratkaisu ongelmaan.

- IT-alalla saa harvoin palautetta tehdystä työstä. Yleensä soitetaan, jos jokin laite tai ohjelmisto ei toimi. Silloin tällöin tulee kuitenkin puheluja, joissa halutaan vain kiittää hyvästä palvelusta. Otan aina sellaiset puhelut ilolla vastaan, Timo sanoo hymyä äänessään.

Uudelta työltään hän odottaa mielenkiintoisia asiakkuuksia eri toimialoilta sekä tilanteita, joissa pääsee etsimään oikeaa avainta ongelman ratkaisemiseksi.

Uuden työpaikkansa Konttoripisteen tiimin Timo on kokenut lämminhenkiseksi ja mukavaksi. Pieni tiimi on tehokas ja ammattitaitoinen.

- Kun saavun Konttoripisteelle, tuntuu kuin aukaisisi kotioven - tänne on aina kiva tulla. Minut on otettu hyvin vastaan ja on opetettu talon tavoille.

Timo on jo saanut työssään vastuuta ja haasteita, mutta niistä mies pitääkin. Se on hänelle työn suola.

- Olemme täällä asiakkaita varten varmistaaksemme heille sujuvan sekä toimivamman arjen!

Vapaa-aikana Timon voi nähdä usein Kokkolan uimahallin altaasta ja vetämässä uimakoulujen ryhmiä.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostollesi!


<< Palaa julkaisuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa toimistosi arjen tehostamiseksi.